Szerintetek ezek alapján lehetséges, hogy mégsem vagyok reménytelenül ronda fiú csak már olyan jól elhitették velem, hogy nem látok a szememtől sem?
Sziasztok!
Az a bajom, hogy több éve már több lány is rondának nevezett, akiknél bepróbálkoztam, de ha jobban belegondolok, általbáan oolyan lányok neveztek rondának, akik ilyen kis beképzelt, nagyszájú, tipikus, buta, felszínes lányk volta, vagyis akiknek csak a külső a lényeg. Ellenben, ha nem is a legszebb lányoknak, de több átlagos kinézetű, illetve egy nagyon kevés esetben volt jel rá, hogy számomra vonzó, szép lányoknak is bejöttem már, de sajnos ezt sosem fogom megtudni, hogy tényleg bejöttem-e e a szép lányoknak is, annak ellenére, hogy egyik szép lánnyal csókolóztam is, mert folyttás vagy biztos kimondás a vonzalom, annak, hogy helyes fiúnak tartanak, sosem volt. A másik szép lány is csak annyit csinált, hogy hátrafodult utánam és rám mosolygott, meg a barátnője, ha meglátott folyton elkezdett hangosan nevetgélni meg hallottam, hogy azt mondta a lánynak, hogy gyere Kata,mert jön, mintha rám célzott ovlna, hisz pont ott sétáltam el feléjük. Hát ezek csak egy kiragadott példák, volt sok más fura sztorim is, az a baj, hogy igazából sosem mondta ki egy lány sem a pofámba, hogy helyes vagyok és én kellek neki. De azt nem is tudom már hány lánytól megkapta, hogy ronda vagyok és még esélyt sem adta az ismerkedésre ezek a lányok, vagyis nem érdekelte őket, hogy esetleg a belsőm szép és belém szerethetnek idővel. Meg azt is megfigyeltem már, igaz csak két esetben, hogy például egyik haverommal megyek csajozni több lányhoz odamegyünk de én igazából nem akarok csajozni, csak elkísérem, de ha már ott vagoyk bemutatkozom alányoknak és hogy van, hogy lány kérdezi merre valósi vagyok. Mondjuk nem értem mit érdekli őket, ha úgyis ronda vagyok, igazából ez is összezavar, bár nem élem bele magam semmi jóba már, sőt szigorú vagyok, továbbra is rondának nevezem magam, ahogy a lányok is neveznek többnyire.
tudod mi az a bekezdés?
miért nem?
Mikor veszitek már észre, hogy a legtöbb lánynak nem a helyes, szép fiúk kellenek, hanem azok, akiknek markáns, karakteres arcuk van?
Különben is, mi a ronda? Ami "A"-nak ronda, lehet, hogy "B" meg elolvad érte...
Előbb magadat kell elfogadnod. Ha ez megvan, megnő az önbizalmad, bátrabban ismerkedsz!
ha kérdez valamit a nő,legyen az bármi,akkor ilyen helyzetben az érdeklődését fejezi ki.
ne a konkrét kérdést vedd észre,hanem a tettet ami mögötte van.
magyarul a csaj ezt mondta valójában-ebben a pillanatban érdekesnek látszol,beszélgetünk?
Szia!
Mivel a kérdésed arra irányul elsősorban, hogy ronda vagy-e vagy sem, mi ezt nem tudjuk megmondani. Küldj egy képet és elmondjuk a véleményünket, ami egyébként tényleg szubjektív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!