Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan hívjam fel magamra egy...

Hogyan hívjam fel magamra egy fiú figyelmét?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem én is, mert az én körülménynek nem voltak megfelelő kérdések. Szóval. Úgy van, hogy én 8.-ba járok, ő 10.-be, és tavaly év végéig nem is tudtam, hogy a sulinkba jár. Most pedig ő nem tud a létezésemről. Még nem beszélgettünk, de szeretném megismerni. Nem vagyok az a bevállalós lány, úgyhogy nem is nagyon mernék odamenni hozzá csak úgy... Szerintetek mit csináljak? (hülye válaszoktól kíméljetek) 14/L
2013. szept. 14. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd 9.-be észrevesz, hogyha ott maradsz a suliban, mert akkor gólyának fogsz elvileg számítani...Nem tudom, hogy ott hogyan megy, de itt a mi sulinkban nagyon megnézzük a gólyákat :)
2013. szept. 14. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:

bocsi, de nem teljesen értem....te 8.-os vagy, ő meg 10.-es, akkor hogy járhattok egy iskolába? hatosztályosba mentél?

amúgy szerintem írj rá először facebook-on, ott beszélgess vele egy kicsit, és úgy már nem lesz olyan cinkes, amikor élesbe találkoztok, mert előtte beszéltetek már.

2013. szept. 14. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
rúgd dupla talppal mellkason akkor észre vesz
2013. szept. 14. 09:00
 4/6 A kérdező kommentje:

második: nyolcosztályosba.:)

A facebookra már gondoltam én is, de nem lenne fura csak úgy random ráírni? (ne nézz hülyének, de mindig ettől parázok.)

2013. szept. 14. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
nem hiszem...én is jártam már így, én a srácra azzal az indokkal írtam rá, hogy mikor lesz legközelebb szakkör (kémia szakkört tartottak a sulinkban, én 8.-os voltam, ő meg mindig bejárt segíteni) és utána kérdezgettem tőle, hogy egyébként hogy van, stb. :) de egyébként úgy is ráírhatsz, hogy írod neki, hogy helló :) vársz egy percet kb., aztán mondod neki, hogy bocsi, nem ide akartam...de mindegy :) hogy vagy?
2013. szept. 14. 12:48
 6/6 anonim válasza:

Szerintem is irj rá egy hello vagy szia majd "félre küldtem bocs."

Talán megy a válasz:"semmi baj"

Te meg:egyébként hogy vagy?

2014. ápr. 23. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!