Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan hívjam fel magamra egy...

Hogyan hívjam fel magamra egy fiú figyelmét?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban, aki eléggé tetszik, új még a suliban, 1 évvel idősebb nálam. Még soha nem beszéltünk, szerintem azt se tudja ki vagyok, én sem ismerem, csak szoktam látni, nagyon bejön a stílusa, ahogy kinéz, és amúgy is, sok pozitív dolgot hallottam róla. Hogyan tudnám felhívni magamra a figyelmét? Csak úgy nem mehetek oda hozzá a suliban...Mikor tudnánk "véletlen" összefutni, és milyen helyzetben lehet kevésbé gáz beszélgetéseket kezdeményezni? Ismerem az 'elesek előtte a folyosón' trükköt, de még sosem próbáltam, és kicsit gáznak hangzik a dolog. Az a baj, hogy azt se tudom, van-e barátnője, mert ha igen, akkor nagyon buktam a dolgot :( Nagyon meg szeretném ismerni, kérlek segítsetek.

2013. szept. 11. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

"Elesek előtte a folyosón trükk" ???

Mi a f_sz?

2013. szept. 11. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
csak menj oda és beszélj vele
2013. szept. 11. 19:26
 3/10 Zakathol ***** válasza:
89%
Szerintem köpd le. Biztos kíváncsi lesz miért tetted, így már egyből lesz egy közös pont.
2013. szept. 11. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:

A suliban, a suliban, a suliban...

Hány éves vagy?

2013. szept. 11. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Esetleg tudd meg a nevét :D akkor facebookon infókat tudsz gyűjteni :)ennyi erővel rá is írhatsz :)

,de a legegyszerűbb oda menni és beszélgetni,ott könnyebb kiszúrni,hogy hogyan reagál :D

2013. szept. 11. 19:29
 6/10 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, ő 16.
2013. szept. 11. 19:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak az a baj ezzel, hogy odamegyek hozzá, hogy én is néznék egy nagyot, ha egy ismeretlen fiú csak úgy odajönne hozzám, hogy beszélgessünk...
2013. szept. 11. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Így kell ismerkedni...
2013. szept. 11. 19:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Villants cicit!
2013. szept. 12. 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Tudd meg a nevét,jelöld be face-n,nézd meg miket szeret,aztán lesz közös téma. Meg jelöld be,aztán írj Rá,először csak az alap dolgok,aztán ha kölcsönös a vonzalom,akkor adja magát a helyzet. :)

Mely megyében laksz?

(Egész véletlenül,nem Zala)

2013. szept. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!