Így hogyan legyen barátnőm?
Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éves vagyok fiú.Most mentem középiskolába,és pont olyan suliba mentem ahol 1 lány sincs szinte.Mert ugye ilyen autó szerelő dolgok vannak ott.Én pl. Autószerelőre mentem.Az osztály társaim között sincsen olyan akivel el tudnék menni "csajozni".Szerintetek így hogy legyen barátnőm?Inkább ilyen csendes fajta vagyok,de már annyira nem.Kezdek ebből kijönni.Azt csak nem tehetem meg hogy oda megyek egy ismeretlen lányhoz,és kérdezem meg tőle hogy leszel a barátnőm?Már úgy szeretnék egy barátnőt,akihez hozzábujhatok,akivel beszélgethetek,de hát így hogyan?2013. szept. 12. 21:33
1/10 anonim válasza:
Van valami hobbyd? Az mindig tud segíteni.:)
2/10 A kérdező kommentje:
*meg kérdezem tőle*
2013. szept. 12. 21:36
3/10 anonim válasza:
"Azt csak nem tehetem meg hogy oda megyek egy ismeretlen lányhoz,és kérdezem meg tőle hogy leszel a barátnőm?"
hát márpedig valahogy így kéne :)
nézz utána mi az az udvarlás
4/10 A kérdező kommentje:
hobbym nincs nagyon.Motorozni szoktam.Meg még biciklizni,túrűzni,futni.kb. ennyi.
2013. szept. 12. 21:37
5/10 A kérdező kommentje:
*Túrázni*
2013. szept. 12. 21:37
6/10 anonim válasza:
Kerdezo en kondizok remelem mar talalok vkit :/
7/10 anonim válasza:
Menjél táncolni, ott biztos lesz csajod. Ezért kezdenék el táncolni egyedül én is.
8/10 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem fogok táncolni :DD
2013. szept. 12. 21:46
9/10 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet, csak lányban, biológia szakkal. :) Amúgy szerintem odamehetsz lányokhoz az utcán, én legalábbis örülnék neki, ha valaki így észrevenne.
10/10 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem tudom ezt megtenni hogy valakihez oda menjek,egyszerűen nem megy nem tudom miért...Amerre megyek suliba arra szebbnél szebb lányok jönnek ilyen kis csoportokban.Sokszor rámnéznek de csak kis ideig.
2013. szept. 12. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!