Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek melyik félnek...

Szerintetek melyik félnek vannak előbb érzései a másik iránt a fiúnak vagy a lánynak?

Figyelt kérdés
Fiúk ti mennyi idő után kezdtek érezni valamit egy lány iránt?

2013. szept. 11. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindíg máshogy alakul...
2013. szept. 11. 18:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Én sajnos túl korán kezdek el érezni...17/F
2013. szept. 11. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyén és kapcsolat függő.
2013. szept. 11. 18:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Én is és ez a baj velem
2013. szept. 11. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
nőknek. ők érzelmesebbek biológiailag.
2013. szept. 11. 18:24
 6/10 A kérdező kommentje:
De mért van az velem ,hogy megismerek valakit először megkedvelem aztán rá kb 1 hónap múlva érzéseim vannak felé. Ez baj??
2013. szept. 11. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő. Van,aki jobban hamarabb kezd el ragaszkodni a másikhoz,jobban hagyja magát az érzelmek által irányítani,jobban bízik másokban,stb...

Én például baromi bizalmatlan vagyok(sok dolog történt,nem mennék bele),és teljesen ridegnek,nemtörődöm típusnak tűnök elsőre,aztán ahogy jobban megismerem az illetőt,eltelik egy hét-két hét-egy hónap-stb,ezek a "falak" szépen eltűnnek,ha nem történik semmi,ami miatt azt érezném,hogy nem éri meg kimutatni az érzéseket,de akkor viszont nagyon tudok szeretni és bármit megteszek a kapcsolatért. :)

De egy biztos,úgy,hogy bizonytalankodom,stb,eleve nem megyek bele a kapcsolatba. Itt csak arról van szó,hogy pár heti ismeretség után nekem még szinte idegen az illető,bármennyire is tetszik vagy szimpatikus. Tudom,rossz tulajdonság,de próbáltam tenni ellene,nem nagyon ment.:( :)

17L

2013. szept. 11. 19:23
 8/10 anonim ***** válasza:
2013. szept. 12. 00:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy biztos valami hülye tanulmány, nem szoktam utánanézni a 8factos dolgoknak :DD

Szóval a fiúk már a 3. randin hajlamosak szerelmesek lenni, míg a lányok csak a 14.-en. Nyilván ez valami átlag, de aki nem hiszi, járjon utána! :)

2013. szept. 12. 00:07
 10/10 anonim ***** válasza:

ez így hülyeség.

a két félnek teljesen más az érzelmi szintjük. nem hiába van az, hogy pl. a nőknek érzelemfüggő a szex is, sőt még hat a szerelemre is. A férfiaknak nem.

Ugyan ez nem kérdés a válaszodra, az hogy kinek van előbb, az tényleg egyénfüggő, de hogy ki lesz érzelmesebb, 100% hogy a lány.

2013. szept. 12. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!