Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek meg vele?

Hogyan ismerkedjek meg vele?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el gimibe járni, és van egy fiú aki tetszik...de jóval nagyobb nálam (12.-es) volt gólyatáborunk és lehet, hogy csak beképzeltem, vagy nemtudom de úgy tűnt mintha néha nézne engem, de viszonylag sokáig. Vízipisztollyal állandóan fröcskölt,és estefelé összejött egy csapat akikkel hülyéskedtünk, ő is ott volt és tökre jól elvoltunk,így sokan. Most elkezdődött a suli és fogalmam sincs, hogy egyáltalán,hogy ismerkedhetnék meg vele. Én tudom az ő nevét, de az egyáltalán nem biztos,hogy ő is az enyémet:( Sokat gondolkodtam,hogy odamegyek, vagy ráírok, de mit mondok. Szia..és aztán? Valahogy nemtudom elképzelni. Nemsokára itt van a szülinapja, és lehet,hogy ez jó alkalom lenne? Menjek oda és álljak elé,hogy: Szia, Boldog születésnapot!? hogyan? főleg,hogy annyira sem ismer,hogy köszönjünk egymásnak. A csokira azt mondták a barátnőim,hogy az "túl sok", így,hogy az egymás iránti ismeretségünk a nulla alatt van...ha nem is többet, de barátként...egyszerűen csak szeretném megismerni.

A tanácsokat, válaszokat előre is nagyon köszönöm!:)

2013. szept. 10. 16:59
 1/1 anonim ***** válasza:
A fiúk imádják a tökös csajokat. Menj oda és hívd randira. Ne szarakodj, nem kell mellébeszélés. Határozd meg TE a kritériumokat, esetleg megkérdezheted(miután a helyszínt tisztáztad előre(nem árt)), hogy este 8kor jó? Úgy, csináld, hogy köpni nyelni se tudjon. Azonnal rávágja az igent. Vagy sunnyogj, meg gondolkozz csokin, ha szerinted az beválik.
2013. szept. 11. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!