Hogyan ismerkedjek meg vele?
Most kezdtem el gimibe járni, és van egy fiú aki tetszik...de jóval nagyobb nálam (12.-es) volt gólyatáborunk és lehet, hogy csak beképzeltem, vagy nemtudom de úgy tűnt mintha néha nézne engem, de viszonylag sokáig. Vízipisztollyal állandóan fröcskölt,és estefelé összejött egy csapat akikkel hülyéskedtünk, ő is ott volt és tökre jól elvoltunk,így sokan. Most elkezdődött a suli és fogalmam sincs, hogy egyáltalán,hogy ismerkedhetnék meg vele. Én tudom az ő nevét, de az egyáltalán nem biztos,hogy ő is az enyémet:( Sokat gondolkodtam,hogy odamegyek, vagy ráírok, de mit mondok. Szia..és aztán? Valahogy nemtudom elképzelni. Nemsokára itt van a szülinapja, és lehet,hogy ez jó alkalom lenne? Menjek oda és álljak elé,hogy: Szia, Boldog születésnapot!? hogyan? főleg,hogy annyira sem ismer,hogy köszönjünk egymásnak. A csokira azt mondták a barátnőim,hogy az "túl sok", így,hogy az egymás iránti ismeretségünk a nulla alatt van...ha nem is többet, de barátként...egyszerűen csak szeretném megismerni.
A tanácsokat, válaszokat előre is nagyon köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!