Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az exem haverja hogy ismerkedjek vele össze?
volt barátommal nem rég szakítottunk, és ő úgy vágott vissza hogy ráírt a legjobb barátnőmre hogy járna-e vele.. szóval össze akart jönni vele csak hogy nekem rosszul essen.. ugyanabba a suliba járunk és láttam őt egyik haverjával (exem szándékosan rámse nézett,direkt levegőnek akar nézni) de a haverja meg nézett, de gondolom csak azért mert hogy leadja az infót az exemnek hogy néztem-e, bár nembiztos, és lényeg a lényeg hogy a haverja egész jól néz ki, meg aranyos srácnak tűnik, ezért bejelöltem fb-n ő meg belájkolta a képem, de nem írt meg semmi, és valahogy összekéne ismerkednem a sráccal, és legalább ezzel vissza kapná az exem is amit velem csinált..(tudom ez így kicsit gyerekes de ő kezdte..) és már csak pár nap van a suliból.. hogy ismerkedhetnék vele össze annélkül h ne legyek nyomulós? fb-n nem nagyon merek rá írni mert nemtudom mit mondhatnék hogy miért írtam..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!