Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik a volt pasim haverja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a volt pasim haverja, hogy ismerkedjek meg vele?

Figyelt kérdés
a sztori nem ennyire egyszerű, mivel az ex pasi is és a haver is a másik utcában laknak. Mikor még jártam az exel akkor mondta hogy bejövök a haverjának. A srác nem tudta hogy járunk. Kicsit bonyolult:) Szerintetek hogy kéne vele megismerkednem? (nem beszéltem még vele, csak látásból ismerem)Egy próbát megérne, de ha nem jön össze az sem olyan gáz.
2010. febr. 16. 18:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milyen szep is lesz, osszejottok, es amikor ok haverkodnak valahol, es o eldicsekszik, az exed majd megtudja erositeni, milyen jo is vagy az agyban. Lyuktestverek lesznek. Ha egy csep esze is van a fiunak, akkor egy percre sem all le veled, akarmennyire tetszel neki, tiszta ego lenne neki a haverja volt csajaval kavarni.
2010. febr. 16. 18:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gáz a sztori, de arra lennék kíváncsi, hogy hogyan ismerjem legalább meg. Várok még válaszokat, köszi
2010. febr. 16. 18:39
 3/13 anonim ***** válasza:
lehetőleg sehogy.
2010. febr. 16. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Dehogy gáz!!

Ki nem sz...ja le, hogy kinek a haverja??

Simán menj oda hozzá és kérdezd meg h szeretne-e veled járni. De mondd meg neki hogy hagyja figyelmen kívül, hogy kinek a volt kije vagy, mert ha őt ez foglalkoztatja és nem te, akkor inkább hagyjátok!

Azzal foglalkozni hogy ki kinek az exe olyan tök fölösleges, és értelmetlen is. A te személyed sokkal nagyobb tiszteletű valami, minthogy az határozzon meg téged hogy kit ismersz, és hogy kivel volt kapcsolatod!

2010. febr. 16. 19:09
 5/13 A kérdező kommentje:
Így direktbe odamenni hozzá és megkérdezni kicsit hülyén venné ki magát. Ezért kértem valami tanácsot hogyan tudnék a közelébe kerülni. De látom nem nagyon fog menni, a volt pasi segítségét meg nem akarom ebbe kérni.
2010. febr. 16. 19:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért ha még van vkinek ötlet írjon:)
2010. febr. 16. 20:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Mi van akkor ha direktbe kérdezed? A pasik egyszerűek, az egyenes beszédet szeretik.

Ha ürügy kell, akkor keresd meg a testvérét és szövetkezz vele az ügy érdekében!

2010. febr. 17. 13:03
 8/13 anonim válasza:
0%

halla én exem haverjaival azért akarnék összejönni, h féltékeny legyen exem :D

az meg szánalom :D

nemszoktam iet

2010. febr. 18. 20:24
 9/13 anonim ***** válasza:

vagy nézd meg myvipjét, direkt nem rejtve!

esetleg vedd fel msnen, kérdezd meg,h mizu, kérj tőle zeneszámot... vagy próbálj valahogy összetalálkozni, köszönj neki, vmilyen ürüggyel állítsd le

setleg próbálj bejutni a baráti körébe, de halad inkább lassan, mert egyrészt nem leszer leribancozva, hogy szakítottál exeddel aztán másiknap már máshol vagy, másrészt, meg a pasik nem mindig szeretik a rámenős nőket, bár észrevenné tuti, hogy mit akarsz :)

2010. febr. 18. 20:25
 10/13 A kérdező kommentje:
nem akarom féltékennyé tenni, nem érdekel már ő
2010. febr. 18. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!