Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek meg vele?

Hogyan ismerkedjek meg vele?

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet, hogy kb. 1 hónapja láttam egy srácot, nagyon megtetszett, facebookon meg is találtam. Bejelöltem és vissza is jelölt. Szeretnék vele megismerkedni, de nem merek ráírni... Mit tegyek?

Létszi normális válaszokat kérek.

2013. szept. 6. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Írj rá, vagy bökd agyhelyen. :D
2013. szept. 6. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha rádugom az mp3 lejátszót a gépre akkor onnan szól a zene meg Gálvölgyi.(USB) Most levettem és nincs hang. Mindig ezt csinálja. Ba...sa meg.
2013. szept. 6. 20:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat létszi.
2013. szept. 7. 08:05
 4/11 Beniy ***** válasza:
Esküszöm ez a legnagyobb marhaság, hogy ,,nem merek ráírni". Mitől félsz? Azért mert ismerkedni szeretnél vele nem fogja leharapni a fejed, hidd el. :D Írj neki nyugodtan, mondd meg, hogy szeretnél vele megismerkedni és szia Vili.
2013. szept. 8. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:

hidd el hogy nyugodtan ráirhatsz, a fiúk általánosságban is sokkal kevésbé reflektívek ilyen téren, mint a lányok, nem fog elutasítani ezt garantálom.

17/F

2013. szept. 8. 15:06
 6/11 ZsazsiBazsi válasza:
Szerintem írj bátran elöszőr írd meg hogy pl "Szia! Mizujs?" aztán csukd be szemed lélegez nagyokat és csukd be a szemed hogy meg nyugodj és mond hogy skierülni fog és minden jó lesz majd nyomj egy entert v. Klikelj az elküldésre ,hogy mnjen a dolog az a lényeg ne izguld túl magad.
2013. szept. 8. 15:06
 7/11 anonim válasza:
Nekem volt egy hasonló esetem 3 éve :-) akkor nagy divat volt a bōkdösődés, bejelöltem, Ő vissza, pár napra rá megböktem, ès visszabököt :-) utána ráírtam. Nagyon jól eltudtunk beszélgetni, találkozgattunk és utána összejöttünk, nekem is vol veszteni valom mert egy suliba jártunk, de ha nem kockáztatok, lehet ezt a sztorit nem tudtam volna leírni:-)
2013. szept. 8. 15:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Fuuh. Köszi mindenkinek. :)És mégis mit írjak neki?
2013. szept. 8. 20:02
 9/11 anonim válasza:
Csak szia mi a helyzet? Ilyen alap utána úgy isd látod a válaszaiból, hogy mit kell írj:-) legyél magabiztos
2013. szept. 9. 15:28
 10/11 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem ismerem ám :/
2013. szept. 9. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!