Van esély arra, hogy a későbbiekben megszólít ha tényleg tetszem neki?
Figyelt kérdés
Nyár végén elkezdtem járni konditerembe és pár alkalommal találkoztam egy nagyon helyes fiatalemberrel. Mosolygós volt és aranyosan köszönt, már akkor megtetszett nekem. Két hetet kihagytam és ma újra elkezdtem és pont ő is ott volt. Mikor bementem és mikor elment, akkor is köszönt olyan kicsit kacér mosollyal a száján nekem, miközben belenézett a szemembe. Kicsit úgy érzem, mintha kölcsönös lenne a szimpátia. 17/L2013. szept. 10. 16:33
2/4 anonim válasza:
Persze, megszólít csak van még 3-4 csaj előtted a sorban, akiket megfektet. Utánuk jössz te. Sajnálom, de a leírás alapján ilyen típusnak tűnik.
3/4 anonim válasza:
Járj tovább edzeni szorgalmasan, és mosolyogj rá Te is! :) Pár alkalom, és hidd el, odamegy beszélgetni Hozzád! :)
4/4 anonim válasza:
2. válaszoló nem tudom ezt mi alapján írta. Nem tudom miért kell féltékenynek lenni az olyan pasikra, akik kondiznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!