Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg lehet így még ismerkedni?

Tényleg lehet így még ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyeken, rendezvényeken, falunapokon pl.

Meglátsz egy lány társaságot, nem ismersz senkit sem, odamentek a haveroddal, bemutatkoztok, normális hangvételben, kérdezed a buliról, meg miegymás bármi témát feldobtok.

El lehet ezzel még érni valamit? vagy arra hejtanak a lányok aki bunko, meg akit nem kaphatnak meg?

Sokat bulizunk haveri társasággal, de valahogy sosem vagyunk elég bátrak így csajokhoz odamenni. Mindig meszebbről figyeljük őket, meg néha be-be kiabálunk / szólunk, de hát ezzel eddig semmit sem értünk el.

Nem tizenévesek vagyunk, mindanyiunknak volt már komoly kapcsolata, de egyszerűen a sok elutasítástól kb mr oda sem merünk menni egy lányhoz...:/

2013. szept. 10. 12:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja, hát kedves kérdező, pont erről írtunk, hogy csak beszélgess, ismerkedj, és ne várd el, hogy mindenki azonnal a lábad elé omoljon! Ha elutasítanak már az elején azzal, hogy van pasijuk, akkor nyilván nem szimpla beszélgetésnek, hanem nyomulásnak fogják fel. Ha beszélgetés lenne (tudod, pl. szép időnk van, jó a buli, gyakran jársz ide?), akkor nem lenne miért elutasítani, hiszen te csak beszélgetsz!

Mindazonáltal pedig igenis benne van a pakliban, hogy elutasítanak! Ha van barátja a kiszemeltnek, akkor azt várnád, hogy azonnal dobja miattad? Beszélgess, puhatolózz, stb. Lehet, hogy 40-50 lánnyal is el kell beszélgetned, de ezzel önbizalmat és rutint szerzel, bajod nem lesz belőle, és ha nem nyomulsz ezerrel, akkor elutasításban sem lesz részed, max. kellemes beszélgetésben, aminek nem lesz folytatása. De ezt mindenki így csinálja, aki ismerkedik, senki nem várja el, hogy az első kiszemelt azonnal megfelelő legyen... kell a kölcsönös szimpátia, stb. stb. Ez pedig csak úgy derül ki, ha beszélgettek, és nincsenek kizáró tényezők.

2013. szept. 10. 12:56
 12/16 A kérdező kommentje:

értem. szóval akkor bemutatkozás kihúz, és csak lényegében bármi indokkal odamenni. értem. :)

ha beégünk akkor is megróbáltam. végülis vesztenivalónk nincsen..:)

2013. szept. 10. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Külsőn múlik minden, főleg egy szórakozóhelyen.

Ha nem vagy elég jó, bárhogyan mész oda, úgyis elküldenek.

2013. szept. 10. 13:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nő vagyok, korábban leírtakkal egyetértek, ha erősen ismerkedés szaga van a dolognak, akkor egyből "menekülési reakciót" válthatsz ki, esélyt sem adva ezzel, hogy egyáltalán mérlegelje a másik, hogy szimpatikus vagy-e.

Velem nemrég jópofán akart megismerkedni valaki: odajött megkérdezni, hogy hol van az x utca, kicsit értetlenkedett, hogy tovább magyarázzak (persze gyanus volt a dolog, mert azért mi nők sem vagyunk mindig teljesen hülyék), közben valamit óvatosan viccelődött, aztán amikor lezártuk a témát, elköszöntem elindultam, erre megkérdezte, hogy y utca merre van. Komolyan azonnal mosolyt csalt az arcomra, jópofa volt :)

Ha ugyanez a pasi azzal jön oda, hogy Kovács Géza vagyok, téged hogy hívnak, akkor azonnal hárítok.

2013. szept. 10. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Ott ismerkedhetsz, ahol akarsz.
2013. szept. 10. 14:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Ilyen szöveggel talán jobb, ha beszari maradsz.
2013. szept. 10. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!