Lányok! Miért nem akarnak ismerkedni, beszélgetni manapság a lányok?
Figyelt kérdés
Elég sokat próbálok mostanság ismerkedni. Nem szex és ilyesmi célból hanem komoly kapcsolat vagy ilyesmi de egy lány sem akar ismerkedni sőt sokszor hozzám se szolnak vagy elutasitanak. 20/F2013. szept. 9. 21:21
1/11 anonim válasza:
mert valamit nagyon rosszul csinálsz
2/11 Christiano Ronaldo válasza:
Jah, előfordul, de szerintem a legjobb csak szépen megvárni amíg a lány nem kezd el beszélgetni veled, mert te azt úgyse fogod az életbe kitalálni hogy ő mikor mit akar :DD Ők maguk se tudják általában :D
4/11 A kérdező kommentje:
De nemértem. pár éve gond nélkül ment minden söt volt is pár csaj akivel volt szex stb. de most ahogy a 4éves párkapcsolatom véget ért és probálkoznák sehol semmi. Nem értem.
2013. szept. 9. 21:34
5/11 anonim válasza:
Nehéz rajtuk eligazodni, és sose tudhatod, hogy mikor csinálsz jót, és mikor rosszat. Én már kezdek belefáradni, annyira értelmetlen az egész.
6/11 anonim válasza:
Azért nem akarnak beszélgetni, mert nem tudnak. A fiatal nők 95%-nak kb. annyi esze van ami a magoláshoz, meg a minimális létfentartáshoz elég. Önálló vélemény? Műveltség? Ezt ne keresd bennük, mert olyanok, mint a birkák.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 1. Kibárándító 2. Ez télleg a zord igazság ha jobban bele gondol az ember.
2013. szept. 9. 22:02
8/11 anonim válasza:
khm, kedves #6-os! nem minden lány olyan, ahogy leírtad! vannak mégműveltek és saját véleménnyel bíró lányok! én is ilyen vagyok, megmondom, ha van véleményem! miért kell a lányokat általánosítani és ti, pasik, miért nyafogtok, ha mi is általánosítunk?
9/11 anonim válasza:
nem lehet, hogy nagyon lerohanod őket?
10/11 anonim válasza:
"vannak mégműveltek és saját véleménnyel bíró lányok! én is ilyen vagyok"
A műveltséghez, a minimális szövegértés is hozzátartozik... Ezzel a képességgel te úgy látom nem rendelkezel... Ugyanis nem általánosítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!