Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez? Egyszerűen nem...

Miért van ez? Egyszerűen nem tudok mit kezdeni a pasikkal.

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, már nagyon szertnék. Viszont akárhányszor közeledik felém egy pasi, én egyszerűen "leblokkolok", nem tudok flörtölni. Volt már, hogy megpróbáltam, hogy kicsit iszok, hátha feloldódok, de úgy se ment valami fényesen. Nem tudom, mit tehetnék. Valahogy nem tudom elhinni, hogy valaki tényleg vonzódhat hozzám, pedig van jelentkező. Régebben elég duci voltam, lefogytam, már elfogadtam magam, de valahogy mégsem az igazi. Mit tehetnék, hogy ne féljek flörtölni, hogy jobban menjen? :/

2013. szept. 8. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk hívj meg engem egy fagyira.
2013. szept. 8. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Első körben tanuld meg, hogy férfi, és nem pasi. A szavak használata az értékrendedet tükrözi.
2013. szept. 8. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a problémám csak a fiú oldalról :D próbálj meg ne úgy nézni rá mint a nagy Ő-re hanem úgy mint egy csajra (jó nyilván nem szó szerint értem), vagy valakivel akivel csak meg akarsz ismerkedni, esetleg összehaverkodni ha jófej. Ha görcsösen keresel magam mellé valaki akkor nem fogsz túl nagy sikerrel járni.
2013. szept. 8. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
*magad mellé
2013. szept. 8. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez természetes dolog szerintem :)

Kis idő kéne,hogy felszabadulj és a jobban megismerd,utána talán jobb lenne.

2013. szept. 8. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!:)
2013. szept. 8. 23:46
 7/7 Wadmalac ***** válasza:
Hidd el, ha a megfelelő stílusú srác beesik, oldódni fogsz akaratlanul is. Egy kicsit is figyelmes férfi észreveszi a gátlásokat és fel is tudja oldani.
2013. szept. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!