Mi lehet az oka annak, hogy beszélgetek v. kivel ezen az oldalon full normálisan és egyszerűen nem ír vissza?
Figyelt kérdés
ez már olyanidegesítő tud lenni,hogy az hihetetlen...2013. aug. 30. 14:37
1/17 anonim válasza:
bocsi, nem értem rá még válaszolni
2/17 anonim válasza:
A normális emberek mindig visszaírnak-tapasztalat.:)
A többivel nem kell foglalkozni.
4/17 anonim válasza:
Ebből Te ekkora szívügyet csinálsz? :D Nem ír vissza, nem ír vissza, ez van.
5/17 anonim válasza:
Számomra meg az az idegesítő, hogy írok egy kommentet (pl. az Emberek kategóriába), és máris 2-3 kanos emberke ír, hogy dugunk-e. De ez van. Valószínűleg unják veled a beszélgetést, és inkább lelépnek.
6/17 A kérdező kommentje:
najó de úgy nemírt vissza,hogy megadtam neki a skypomat amibe benne van a nevem....
2013. aug. 30. 14:40
7/17 anonim válasza:
Valakinek abba kell egyszer hagyni a beszélgetést,egyébként napokig folyna a duma, :D
8/17 anonim válasza:
szerintem csak kiakarta deriteni, hogy ki vagy, és a címed.
Egy rakás szerencsétlen egyed ezzel trükközik.
9/17 anonim válasza:
"najó de úgy nemírt vissza,hogy megadtam neki a skypomat amibe benne van a nevem...."
Rádkeresett az interneten és gondolom nem voltál az esete.
:)
10/17 A kérdező kommentje:
utolso?
fiu volt mint ahogy énis lehet,hogy ismert?
2013. aug. 30. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!