Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy beszélgetek v. kivel ezen az oldalon full normálisan és egyszerűen nem ír vissza?

Figyelt kérdés
ez már olyanidegesítő tud lenni,hogy az hihetetlen...
2013. aug. 30. 14:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sokszor csak elfeledkezem arról hogy nem válaszoltam, pedig nem akarok bunkó lenni... volt már hogy utána rám írtak egy hét múlva hogy miért vagyok ilyen, és akkor folytattuk a beszélgetést.

21L

2013. aug. 30. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja,hogy mindketten fiúk voltatok?:) Akkor nem tudom,lehet.

2013. aug. 30. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már nem 1x ilyen hogy beszélgettem valakivel, utánna eltünt :@

17/F

2013. aug. 30. 15:00
 14/17 A kérdező kommentje:
én sztem ezen az oldalon offolom az ismerkedést...privi lekapcs
2013. aug. 30. 15:17
 15/17 anonim ***** válasza:
velem is volt már sok ilyen. és néha engem is felidegesít de ez van. ha ő nem majd más. ennyi :DDd ezen ne idegeskedj. am nmtom mi lehet az oka. én akkor nem írok vissza ha vagy nagyon retardált vagy túl kanos emberke ír. de ha valakivel már egy ideje beszélek az a minimum hogy elköszönök na mind1 :c
2013. aug. 30. 15:50
 16/17 A kérdező kommentje:
hát ez nemigaz... nem volt itt azért nemirt vissza...én olyan hülye vagyok hogyaz hihetetlen
2013. aug. 30. 16:28
 17/17 anonim ***** válasza:
xddddddddd hát ok *-*
2013. aug. 30. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!