Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hogy viszonyultok a...

Lányok, hogy viszonyultok a füvesekhez?

Figyelt kérdés
mi a véleményetek arról aki egy társaságba jár veletek és tudjátok róla hogy gyakran kamillázik persze nincs rászokva de pl egy héten 2-3x ez nálatok lehet egy olyan ok ami miatt nem jöttök össze az illetővel ?
2013. szept. 8. 22:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem sok csaj ès fiu ismerösöm füvezik,semmi gond Nincs vele!
2013. szept. 8. 22:43
 12/18 A kérdező kommentje:
a gyengébbek kedvéért a kamillázás = füvet szívni
2013. szept. 8. 22:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincs ezzel. Én is szívtam, ameddig ingyen kaptam egyenesen termesztőtől. Nem lett tőle semmi bajom, nem szoktam rá. Csak pozitív hatásokat tapasztaltam.

Viszont amióta csak több ezer ft-ért tudnék szerezni rossz minőségű cuccot, azóta nem szívok.

Ha valakinek telik rá, és tud minőségi cuccot szerezni, annak egészségére! :)

2013. szept. 8. 23:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Bleh...
2013. szept. 8. 23:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs baj a füvesekkel...
2013. szept. 8. 23:37
 16/18 anonim ***** válasza:
irritáló köcsög az összes, aki meg van róla győződve hogy ku.rva laza és jó fej, és semmi esetre sincs rászokva a fűre. a közelembe nem engedném.
2013. szept. 9. 00:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavar. Én is sokáig szívtam régen.

De ha minden nap úgy találkoznánk, hogy ő mattkészen van, na az már biztos zavarna. De akkor sem arra kérném hogy ne szívjon, hanem csak annyit tegyen meg, hogy nem rögtön a cigi után jön hozzám.

2013. szept. 9. 01:59
 18/18 anonim ***** válasza:
16 os az mèrt van ràszokva aki havonta 1 vagy2 szer besziv?meg pl aki elsziv egyet este hogy jobban alugyon az szerinted kinek akar menözni?
2013. szept. 9. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!