Lányok, hogy viszonyultok a füvesekhez?
Figyelt kérdés
mi a véleményetek arról aki egy társaságba jár veletek és tudjátok róla hogy gyakran kamillázik persze nincs rászokva de pl egy héten 2-3x ez nálatok lehet egy olyan ok ami miatt nem jöttök össze az illetővel ?2013. szept. 8. 22:18
2/18 anonim válasza:
én nem jönnék össze egy füvessel.
3/18 anonim válasza:
EGY HÉTEN 2x-3x és nincsen rászokva?
WHUT?
4/18 anonim válasza:
csak akkor ha olyan tapló, hogy nem kínál meg vele!
5/18 anonim válasza:
Ha ez nincs rászokva, akkor ki van rászokva? :D
Amúgy a füveseket bírom. Sokat ismerek, mindegyik arc.
6/18 anonim válasza:
egy héten 2szer 3szor szívsz, akkor nem vagy rászokva...
engem nem zavar, tudtam, hogy a barátom füvezik, minden nap, én meg csak havonta párszor, de sose zavart, együtt szívni meg a legjobb ;)
de szerintem velem is ezért nem járna sok fiú, ha tudná, amúgy meg semmi akadálya nem lenne a dolognak :)
sokan lenéznek ha füvezel, erre az emberek negatívan gondolnak.. :)
7/18 anonim válasza:
Engem nem zavar. Van olyan barátom, akiről tudom, hogy néha betép (talán nem heti 2-3szor, de szokott).
8/18 anonim válasza:
"gyakran kamillázik"
Ha teázik az még elmegy.
9/18 anonim válasza:
lightos verziókkal nincs gond, de a fű mondjuk évente 2x oké.
10/18 anonim válasza:
"gyakran kamillázik persze nincs rászokva de pl egy héten 2-3x" :DDDD
Gratulálok gyerek! Te is aztán tudod miket beszélsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!