Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan jöjjek össze vele?

Hogyan jöjjek össze vele?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel 2 évig jártam egy osztályba de sajnos nem ismertem meg szinte semennyire.... :/

De már körülbelül amióta ismerem szerelmes vagyok belé.... néha elcsitulnak az érzéseim de valamikor "fellángolnak" csak az a gond, hogy ez 1 irányú érzelem mivel ő nem hiszem hogy tud róla :/ :):) Hogyan tudnék megismerkedni vele? Mármint mit írjak neki? Mert szerintem kicsit furcsa az hogy csak úgy ráírok, hogy "Szia :D Miújság? :)" szóval nem tudom ez így csak úgy röptében furcsán hangzik :D Ha valakinek van valami jó tanácsa akkor kérem ossza meg velem :D

Előre is köszi :D

2013. szept. 7. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:

elöször is: tud róla... franc se tudja miylen KGB ügynökei annak a csajoknak a öfldön de mindegyik tudja ha valaki beléjük zug...

ötlet: köszöntsd fel valami alkalommal és akkor máris elindulhat a besézlgetés

másik ötlet: ne legéyl beszari és hivd el valamerre: "szia X évig votlunk osztálytársak és bánom hogy nem beszétlünk többet mit szolnál ha bepotolnánk ezt valamikor valahol bla bla bla..."

2013. szept. 7. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
írj neki ..kezd el vele beszélgetni bár nem ismerem a lányt és így nehéz tanácsot adni ..például ha másik suliba járt akkor kérdezd meg hogy milyen ott vagy nem tudom a korotokról sem tudok semmit L
2013. szept. 7. 23:41
 3/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátnőit hogy mit szeret,mi érdekli és beszélgess vele ezekről.
2013. szept. 8. 18:38
 4/5 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem furcsa ha csak ugy rairsz hogy "Szia :D Miújság? :)" nyugodtan irj ra ! ;):D:D
2013. szept. 8. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy már egy párszor ráírtam és ha csak enyhén akarok fogalmazni akkor szerintem "leégettem" magam előtte mivel olyat írtam neki... nem ami sértő hanem inkább gáz csak nem volt mit írjak azt akkor még úgy gondoltam hogy folyamatosan írni kell neki szóval hogy ne teljen el mondjuk 5 perc úgy hogy mindkettőnk mást csinál... :)) és szóval ilyen hülyeséget kérdeztem tőle az mindegy hogy mit és elég gázul jött ki.... :/ :D szóval szerintem ezért furcsa lenne...
2013. szept. 8. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!