Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek hogy tetszene lányok...

Nektek hogy tetszene lányok ez a fellépés?

Figyelt kérdés
egyedül ültök egy padon vagy sétáltok a városban: odalépek és ezt mondom: Szia, épp most küldtek el a fagyizóból mert azt mondták ma páros nap van, egyedül nem lehet fagyizni. Kisegítenél? És egy mosoly a végére? Majd hozzáteszem: mindketten jól járnánk, te kapsz egy ajándékfagyit, én meg kapok egy kellemes társaságot. És mosoly...
2013. szept. 7. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem megyek el egy idegennel, hiába szólít le.
2013. szept. 7. 12:09
 2/9 anonim válasza:
Nekem tetszene, ez olyan aranyos! :)
2013. szept. 7. 12:10
 3/9 A kérdező kommentje:
akkor hogyan ismerkedsz? :D
2013. szept. 7. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Elég olcsó trükk, de láttam már rosszabbat is. Visszakérdeznék: "Utána azért mást is nyalhatok, ugye?"

18/L

2013. szept. 7. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Közös érdeklődési kör, társaság révén.
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja bocs, első voltam.
 7/9 anonim ***** válasza:
Béna. Én nemet mondanék. Már a mosolyt is megtervezed... Nagy a spontaneitás mondhatom...
2013. szept. 7. 12:16
 8/9 A kérdező kommentje:
7: nem tervezem meg csak ide írtam le mit tennék, hogy jobban interpretáljam neked. Istenem...:D Én legalább csinálok is valamit a sikerért.
2013. szept. 7. 12:20
 9/9 anonim ***** válasza:
figyelj van olyan csaj akinek bejön van akinek nem....mindegyik más egy kicsit szval ha már 1 olyan válaszoló volt aki aztmondta hogy aranyos vagy stb(feljebb volt egy!!!!!)akkor már szerintem megéri kipróbálni :D de amit a 18l mondot hogy visszakérdez arra is találj ki valamit mert ha csak elvörösödöl az már megint csak vagy bejön vagy nem a csajnak:Dbocsi hogy hosszu lett:D
2013. szept. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!