Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit néztek meg lányok legelősz...

Mit néztek meg lányok legelőször egy fiún? Mi az a külső/belső tulajdonság ami a legjobban számít?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 10:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Elég elgondolkodtató, hogy egy ilyen sztereotípiákból táplálkozó poénra egy nő miért érzi a késztetést, hogy automatikusan magyarázkodni kezdjen, míg más nők simán elmennek mellette szó nélkül.
2013. szept. 7. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Azért, kedves Rakshula, mert túl sok a nőket gyalázó pasihozzászólást olvastam ebben az értelemben itt a gyakorin, és túl sokan neveztek hazugnak engem és más olyan nőket, akiknek a válasza az adott kérdésre nem fért bele a sztereotípiáikba. Konkrétan, szerintük egy nőt csak a pénz vagy az Adonisz kinézet érdekel. És aki mást mond, az hazudik. :)
2013. szept. 7. 12:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tapasztaltam. Igaz, pont tegnap olvastam egy választ, miszerint az illető azért prostizik, mert nincs pénze autóra és anélélkül nem lehet csajozni...
2013. szept. 7. 12:40
 14/20 A kérdező kommentje:
Nana, nem kell itt a veszekedés :)
2013. szept. 7. 12:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem veszekedés, csak beszélgetünk.

Folytatva: A sztereotípiák azért jönnek létre, mert a nagy átlag így viselkedik. Nincs ezzel gond, az átlag ember buta és önző. Kivételek is vannak persze. Viszont ha kivétel vagy attól még nem kell mosdatnod a női nemet, mert igenis a legtöbb nő érdekből teremt kapcsolatot. Én se mosdatom a férfi nemet, mert tudom, hogy a legtöbben önző tahók.

2013. szept. 7. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez csupán realizmus ... a valóság elfogadása.
2013. szept. 7. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Törölték a másik kérdésed??
2013. szept. 7. 13:59
 18/20 A kérdező kommentje:
3 kérdést írtam ki eddig de nekem nem mutatja hogy törölték volna
2013. szept. 7. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:
A fényképküldősre válaszoltam, de mégsincs a megválaszoltjaim között...
2013. szept. 7. 14:08
 20/20 Frigg ***** válasza:

Hát, legelső találkozásnál, mielőtt még bármit is beszéltünk volna, így nagyobb hangsúlyt fektetek a külsőre, mivel nincsen még más viszonyítási alapom.

Külső: haj, szem, magasság, mosoly.

Belső(ahogy alakul a beszélgetés, ismerkedés): számomra fontos a közös érdeklődési kör, a hasonló humorérzék. szeretem megismerni az új emberek véleményét, hozzáállását bizonyos témákban. természetesen mindenkinek meg lehet a saját véleménye, de ha gyökereiben teljesen az én ellentétem fontos dolgokban, akkor lehet nem lenne belőle semmi.

(én már megtaláltam a párom, csak leírtam, hogy anno hogy működtem :) )

23/N

2013. szept. 7. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!