Mit néztek meg lányok legelőször egy fiún? Mi az a külső/belső tulajdonság ami a legjobban számít?
Nem veszekedés, csak beszélgetünk.
Folytatva: A sztereotípiák azért jönnek létre, mert a nagy átlag így viselkedik. Nincs ezzel gond, az átlag ember buta és önző. Kivételek is vannak persze. Viszont ha kivétel vagy attól még nem kell mosdatnod a női nemet, mert igenis a legtöbb nő érdekből teremt kapcsolatot. Én se mosdatom a férfi nemet, mert tudom, hogy a legtöbben önző tahók.
Hát, legelső találkozásnál, mielőtt még bármit is beszéltünk volna, így nagyobb hangsúlyt fektetek a külsőre, mivel nincsen még más viszonyítási alapom.
Külső: haj, szem, magasság, mosoly.
Belső(ahogy alakul a beszélgetés, ismerkedés): számomra fontos a közös érdeklődési kör, a hasonló humorérzék. szeretem megismerni az új emberek véleményét, hozzáállását bizonyos témákban. természetesen mindenkinek meg lehet a saját véleménye, de ha gyökereiben teljesen az én ellentétem fontos dolgokban, akkor lehet nem lenne belőle semmi.
(én már megtaláltam a párom, csak leírtam, hogy anno hogy működtem :) )
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!