Szado kérdése:
Tetszik a közértes néni, de túl fiatal vagyok hozzá mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és nagyon megtetszett a közértes néni. Nem tudom hogy hívják vagy hogy hány éves, de érzek valamit iránta. Van hogy csak azért megyek le a boltba hogy őt lássam, ilyenkor kérek egy banánt ő meg mindig vigyorog... Nem tudom mihez kezdjek, félek hogy a szüleim nem engednék ezt a párkapcsolatot mivel sokkal idősebb nálam, akár az anyám is lehetne. Már arra is gondoltam hogy megszöktetem, mindent magunk mögött hagyunk és boldogan éljük az életünket, mert ebben a világban nem fogadják el az emberek azt hogy ha valaki pl 20 évvel idősebb a másiknál. Pedig az is szerelem! Mihez kezdjek?2013. szept. 6. 22:26
1/6 anonim válasza:
Ne banánt vegyél, te ostoba! Homárnak fog nézni. Vegyél inkább csirkemellet: "Tessék mondani, hogyér' van a pipicici?".
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleted, a néninek nagy mellé van parizer bimbóval
2013. szept. 6. 23:22
3/6 anonim válasza:
Na, az még jobb, akkor mutass rá, hogy "Abból kérnék 5 kilóval.".
4/6 anonim válasza:
félek hogy a szüleim nem engednék ezt a párkapcsolatot
Ez egy dolog de szerintem kur vára nem jösz be a néninek csak a pénzért mosolyog drágaságom:)
De ha hülye vagy hát akkro azz..:D:
5/6 anonim válasza:
Úristen a 3.válaszon besirtam xDDDDDDDDDD
Am kicsit túlsok amerikai filmet néztél :D,de 1-2szer rávehetnéd hogy befújjon a banántodba :D :D
6/6 A kérdező kommentje:
3: Honnan tudod? Nem ismered.. Ma reggel megint mosolygott mikor virslit vettem
4: Az is a terveim közt van.
2013. szept. 7. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!