Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Félénkebb, visszahúzódóbb...

Félénkebb, visszahúzódóbb lányként hol tudnék ismerkedni? 18/L

Figyelt kérdés
Azt is írjátok meg légyszi, hogy miért pont azt a "helyet" ajánljátok. :)

2013. szept. 6. 16:54
1 2 3
 21/28 Lamakid333 ***** válasza:

A legújabb statisztikák szerinte az online MMO játékokban sokkal több kapcsolat kötődik, és lesz is belőlük házasság avagy tartós kapcsolat, mint egy társkereső oldalon. Ott főleg megcsaláshoz, vagy egy éjszakás kalandra keresnek nőket a férfiak. Az online játékokon belüli trendet erősíti hogy ott nem kell megadnod a személyazonosságod, és megvalósíthatod azt aki szeretnél lenni. És ha belül egy igazi lovag vagy, akkor képes vagy a nőtársadat ehhez méltón kezelni is. Az én tanácsom hogy kezdj el keresni egy ilyet, és amelyik tetszik, azt játszd. Hidd el ha elmondod hogy lány vagy és mennyi idős, rögtön többen rád fognak startolni. És neked sem kell kihívónak lenned vagy akár erőszakosnak. Szerintem simán menni fog. Főleg hogy segíteni is fognak rengetegen.

29/F

Ui.: Én is így ismertem meg a feleségemet. Diablo II-ben, ami 8 éve még nagyon ritka volt, hogy így köttessen életre szóló szerelem.

2013. szept. 6. 18:11
 22/28 anonim ***** válasza:
Ja gyere Taurin WoWozni, ott van is karakterem a 80-as haverom meg pénzel. :D
2013. szept. 6. 18:13
 23/28 Lamakid333 ***** válasza:
Akkor pontosítok. Eredeti játékokkal játssz, ha nem akarsz újat húzni a BTK-val. Rengeteg lehetőséged van. Eredeti WOW, ez mondjuk pénzes, de rengeteg magyar játékos van egyes szervereken. Van METIN2, League of Legends, Diablo III, Ragnarok, Aion, és még sorolhatnám sokáig. Én személy szerint eredeti Wow-ozok, és ott tudok 4 párról is akik ott ismerkedtek meg, és azóta is együtt vannak, tervezik az esküvőt, meg a gyerekeket. A többin nem voltam annyi ideig hogy korrekt választ tudjak adni.
2013. szept. 6. 18:22
 24/28 A kérdező kommentje:
Lamakid, nagyon érdekes az álláspontod, még senkitől se hallottam, hogy jók társkeresésre az ilyen játékok. :D Nem hinném, hogy nekem való lenne, de talán egyszer teszek egy próbát :)
2013. szept. 6. 18:50
 25/28 Misszabza válasza:
Szia! Lamakid333 felesége vagyok, igen ez igy van, azóta is istenitjük a Diablo II-t , mert egy tök véletlen találkozásból kerültünk össze, aztán jól elbeszélgettünk, mindenki tudta önmagát adni, és igy a valós másikat tudtuk megismerni. Felvettük egymást, tartottuk a kapcsolatot, játékon kivul is elkezdtünk beszélgetni,aztán napi szinten órákat telefonáltunk..és évek alatt megismertük egymást annyira hogy találkozzunk..ott minden eldőlt. Mi sem gondoltuk volna hogy ez lesz egy véletlen játékból, de az biztos hogy áldjuk azt a percet mikor egymásra irtunk, mert úgy érezzük hogy beteljesültünk egymással, olyannyira hogy október végén születik az első közös babánk :) Szép napot,és sok sikert ! Ui : én sem ajánlanám a társkereső oldalakat, de te döntésed, ez csak vélemény.
2013. szept. 6. 19:04
 26/28 Misszabza válasza:
Az még lemaradt, hogy én is iszonyat visszahúzódó,félénk lány vagyok, aki még találkozni is alig mert a leendő férjével, nem hogy más fiúval... 18 éves kismama :)
2013. szept. 6. 19:07
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha tudnák,hogy ilyen vagy,akkor bárhol.
2013. szept. 6. 19:46
 28/28 Teleky18 válasza:
Metin2-ben keresek barátnőt pm
2019. aug. 12. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!