Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni visszahúzódóbb lányokkal?
Olyanra gondolok, aki nem jár bulizni állandóan, inkább otthonülősebb, nyugis, 20 év körüli lányokkal.
Mi lenne a legjobb hely erre?
Végre valaki, akinek nemcsak a bulizós csajok tetszenek.
A párommal 4 éve vagyunk együtt.
Az interneten ismerkedtünk meg, de abszolút baráti kapcsolatnak indult minden. 1-2 évig összejárogattunk, sokáig sétáltunk. Egy nap beültünk az egyik közeli étterembe. Közölte velem, hogy lenne 2 kérdése hozzám. Ha az elsőre igen a válasz akkor utána felteszi a másikat is! 1-2 év távlatában már azért jöttek az érzelmek. Megfogta a kezem, felém fordult: A kérdés az volt h szeretem -e. Mivel igennel válaszoltam, a másik pedig, hogy leszek-e a barátnője. :)
Annak idején, (bár most sem) nem voltam bulizós, inkább a barátnőmmel ütöttem el az időmet.
Ő sem volt az a nagy bulizós, néha néha járogatott össze a haverokkal, 1x, 2x diszkó.
Gondoltam leírom neked a mi "történetünket" hátha segíthetek valamiben.
Szerintem nyugodtan próbálkozz az interneten, bár nem hiszem, hogy lennének normális lányok.
Közösségi oldalakon pl. keress olyanokat akiknek kevés ismerőse van. Ha merész vagy akkor írj rá a kiszemeltedre :)
Boltokban, kávézókban, cukrászdákban stb... helyeken is tudsz ismerkedni. Általában már a kinézet alapján meg lehet mondani , hogy ki bulizós és ki nem. :)
18/L
Ha tudnátok, hogy milyen baromságokat írtok.
Egyébként kicsit se létezik olyan aki visszahúzódó. Tehát szerintetek én se létezek.
- nem a jóképű pasik jönnek be
- nem a csatorna meg nem tudod mi alatt lehet találni
- nem egyre megy a bulizós és a visszahúzódó jellegű lány.
Ennyit erről. Ha értelmeset nem bírtok írni akkor mégis minek vagytok itt ? Először nézzetek szét! Idióták
18/L
Kéék
dehogyis, csak azért mert visszahúzódó valaki, miért ne szeretne ismerkedni? Az már más kérdés, hogy nem mer, de ha kezdeményeznek nála, természetesen jól esik nekik :D
kérdező: internet
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!