Félénkebb, visszahúzódóbb lányként hol tudnék ismerkedni? 18/L
Figyelt kérdés
Azt is írjátok meg légyszi, hogy miért pont azt a "helyet" ajánljátok. :)2013. szept. 6. 16:54
11/28 A kérdező kommentje:
Nem kaptam olyan sok privit, mint amennyire gondoltok. :D Amúgy engem tényleg érdekelne az is, hogy neten, vagy gyk-n kívül hol lehetne ismerkedni :)
2013. szept. 6. 17:04
12/28 anonim válasza:
Mit takar a félénk/visszahúzódó?
13/28 A kérdező kommentje:
12-es, nálam ez annyit takar, hogy kicsit nehezen nyílok meg új embereknek vagy nehezebben oldódom fel egy új társaságban, viszont ha olyanokkal vagyok akiket ismerek és szeretek, akkor tudok harsányabb is lenni :D
2013. szept. 6. 17:06
14/28 anonim válasza:
Kis kezét csókolom kisasszony! Idősödő erdélyi úr vagyok. Forró szerelemmel betöltenem magányos kihűlt halószobám. Várom igenlő válaszát addig lapátolván a csűrben! Vesszen trianon éljen a magyar szabadság!
15/28 anonim válasza:
Akkor szerintem ne GYK-n ismerkedj, itt nagyon kicsi az esélye, hogy nem egy lélekrohadt pszichopatát fogsz ki, aki csak megdugni akar. Idővel úgyis kibukik belőlük, akármilyen kedvesek eleinte. Kedves lánynak tűnsz, menj ki a parkba, keress valaki szimpatikusat. :)
16/28 anonim válasza:
Előző: Azttarohadt, nem is tudtam, hogy "lélekrohadt pszichopata" vagyok. De akkor gondolom te is, mert itt vagy... JA, hogy új az internet felétek, és nem jöttél rá, hogy egy ilyen nyílt közösségben sokan retardok, sokan nem?
17/28 anonim válasza:
Attól függ... mennyire vagy félénk és visszahúzódó?
18/28 anonim válasza:
Könyvtárban, hogyan tanuljunk franciául könyv felett.
19/28 anonim válasza:
Suli, munkahely... az egyetemeken vagy melóhelyen rengeteg lehetőség van, főleg ha vendéglátásban dolgozol.
20/28 anonim válasza:
ha akarsz, itt is lehet ismerkedni:D 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!