Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én komplikálom túl?

Én komplikálom túl?

Figyelt kérdés

Együtt dolgozom egy sráccal, aki az első pillanattól fogva tetszik. Decemberig dolgozunk együtt.

Sokat beszélgetünk, viccelődünk, és néha az az érzésem, hogy tetszem neki, de nem lép. Ugratjuk a másikat, és sok a vicces beszólás is. Barom jól néz ki, nekem meg elég erős önbizalomhiányom van...

Fel kellett hívnom a múltkor telefonon munkaügyben, és azt mondta, hogy bármikor hívhatom, sose zavarnám.

Többször utalt rá, hogy mennek ide-oda, de nem hívott el, csak megkérdezte, hogy én megyek-e valahova...

Ugyanakkor mindig mondogatja, hogy csak a szép lányok miatt jár el szórakozni.

Nem tudom eldönteni, hogy azért mondja ezeket, mert puhatolózik nálam, hogy lehetne-e valami, vagy csak kemény legény, és mond valamiket.

Szerintetek?

Normális válaszokat, köszi!:)

2013. szept. 5. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
te
2013. szept. 5. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

A közcélúak örömei... :D

Na de amúgy viccen kívül... Szerintem igen, bejössz neki, de nem akar annyira direktben nyomulni, csak ki akarja tudakolni, hogy van-e valakid, vagy ha nincs, akkor ő tetszene-e neked. Szerintem ha bejön neked, akkor bátorítsd valamivel, mert ha sokáig játszod az "elérhetetlen hercegnőt" és tényleg ennyire jó pasi, mint ahogy leírod, akkor előbb-utóbb lecsap rá valaki...

Szóval szerintem mosolyogj rá, kezdeményezz beszélgetést, mondd hogy szívesen elmennél ide v oda szórakozni, de nincs jó társaság... Na ha ennyiből nem veszi a lapot, akkor nem akar tőled semmit. :P

Remélem segítettem! :)

24 N

2013. szept. 5. 22:11
 3/5 anonim válasza:

Birhat téged ! ;)

Szerintem munka után vhogy hozd szoba, hogy milyen éhes vagy es hogy o nem-e az, mert akkor elmehetnétek enni valamit! Vagy egy kávé, vagy ilyesmi ;)

Hajrá!

2013. szept. 5. 22:12
 4/5 AeonFLUX ***** válasza:

A jóisten se tudná megmondani, hogy mit akar ez a pasi. Néha azt hiszem, hogy kezdek rájönni a férfiak gondolkodásmódjára, de aztán rájövök, hogy mégsem.

L

2013. szept. 5. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt nevezik flörtnek.

Én nem lépnék semmi konkrétat, legfeljebb december után, mert rosszul is elsülhet, és akkor nagyon ciki lenne utána együtt dolgozni.

2013. szept. 5. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!