Van egy új osztálytársunk aki nagyon bejön, de nem tudom, hogy kerüljek közelebb hozzá? (Bővebben lent)
Van egy új o.társunk aki srác,nagyon aranyos, csendes, biztos az új közeg miatt is. Tökre bejön, de nem tudom hogyan nyissak felé. Nem akarom "letámadni",még nem is beszélgettünk, mert ú a fiúkkal van egy társaságban én meg a csajokkal. Még facebook-on sem ismerősöm, mert nem mertem bejelölni. Szerintetek hogyan kerülhetnék közelebb hozzá? :)
17/L
Sajnos a szépségből nekem "nem sokat adtak". Szerintetek nem gáz ha én jelölöm be? Nem akarok nyomulni.
Köszönöm a tippeket. :)
Ilyen hozzáállással esélytelen! :)
Több pozitívum! Jelöld be,lájkold pár képét,írj Rá,alap dolgokról beszélgess Vele,aztán majd adódik magától. Kezdjetek beszélni az osztályban is,vagy úgy általánosságban a suliban,a lényeg,hogy lássa,hogy nyitott vagy. :)
Köszönöm a tippet. Igyekszem nyitottabb lenni,de elég nehéz :\ :)
Sajnos én biztosan nem tetszek neki, mert semmi olyan jelet nem mutat felém, de attól haverok még lehetünk.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!