Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy új osztálytársunk aki...

Van egy új osztálytársunk aki nagyon bejön, de nem tudom, hogy kerüljek közelebb hozzá? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy új o.társunk aki srác,nagyon aranyos, csendes, biztos az új közeg miatt is. Tökre bejön, de nem tudom hogyan nyissak felé. Nem akarom "letámadni",még nem is beszélgettünk, mert ú a fiúkkal van egy társaságban én meg a csajokkal. Még facebook-on sem ismerősöm, mert nem mertem bejelölni. Szerintetek hogyan kerülhetnék közelebb hozzá? :)

17/L

2013. szept. 5. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda ismerkedni,új osztálytárs nyilván nem fogja azt hinni,hogy letámadod,csak ismerkedsz..
2013. szept. 5. 16:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Az egyik barátjával jöttek át az én sulimba, szünetekben is ketten el vannak maguknak, még néha a fiú o.társaimmal. Nem tudom,hogy mit mondhatnék neki,tudom ez így hülyén hangzik...
2013. szept. 5. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
jelöld be fészen és kérdezz töle ilyen alapokat hogy milyen orák vannak holnap, hogy vagy, milyen az új suli stb. lány vagy és ha szép is akkor könnyü lessz
2013. szept. 5. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
várd meg mig ketten lesznek és menj oda néhány barátnőddel, és beszélgessetek
2013. szept. 5. 16:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Sajnos a szépségből nekem "nem sokat adtak". Szerintetek nem gáz ha én jelölöm be? Nem akarok nyomulni.

Köszönöm a tippeket. :)

2013. szept. 5. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
nem gáz
2013. szept. 5. 16:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán látok felőle érdeklődést,szóval inkább hagynom kéne ezt az egészet..
2013. szept. 6. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Ilyen hozzáállással esélytelen! :)

Több pozitívum! Jelöld be,lájkold pár képét,írj Rá,alap dolgokról beszélgess Vele,aztán majd adódik magától. Kezdjetek beszélni az osztályban is,vagy úgy általánosságban a suliban,a lényeg,hogy lássa,hogy nyitott vagy. :)

2013. szept. 10. 17:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet. Igyekszem nyitottabb lenni,de elég nehéz :\ :)

Sajnos én biztosan nem tetszek neki, mert semmi olyan jelet nem mutat felém, de attól haverok még lehetünk.. :)

2013. szept. 10. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!