Csajok, nektek bejön egy olyan fiú, aki sovány? 174/55?
Hát én nem a kérdező vagyok, de nekem is ugyanez a helyzet és eléggé rosszul esett amit itt írogattok.
Tudom, hogy vékony vagyok és híznék is, de hiába eszek mint állat, nem hízok. Koraszülött is vagyok, örököltem is a vékonyságot, valamint gyors az anyagcserém. Egyszerűen 1-2 kilónál többet nem tudok felszedni. Már volt hogy minden nap többet ettem,de vagy rosszul lettem vagy pedig mehettem a slozira üríteni,mert muszáj volt...
LEhet, hogy rosszul esik neked, attól még ez van. Nem mindenkinek jönnek be.
A párom 186 centi és 100kg. Lenne mit fogynia, de az ideális testsúly az alkatához, magasságához a 90kg lenne.
Nem azt mondtam, hogy mindenkinek be kéne jönnie, hanem hogy nem kéne gúnyolódni, hogy lány stb.
Ez olyan mintha a párod malacoznák le vagy hasonló gúnnyal illetnék.
Én nem sértődtem meg,jót nevettem az első két kommenten:D
Az a baj,hogy én sem tudok hízni.De most ujra probálkozok a hizással.
Azért tettem fel ezt a kérdést,mert kiváncsi vagyok,hogy csupán adatok
alapján mi a vélemény.
Köszönöm az eddigi válaszokat is,de még szeretnék látni párat.
Én sem tudok hízni, de edzeni szoktam, fekvőtámasz, súlyzózás, bár szart sem ér, ha pocsék az anyagcseréd és nincs pénzed rendes tömegnövelős étrendre.
165cm/52kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!