Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok belé. Mindig...

Zsinga kérdése:

Szerelmes vagyok belé. Mindig őt nézem, sokszor ő is néz és mosolyog?!

Figyelt kérdés
Sziasztok, 4 napja járok uj suliba (9. osztályos vagyok), a tanteremben bal első padba ülök a lány aki nagyon tetszik ő pedig a jobb oldali első padban, rengetegszer nézem őt, de nem viszem tulzásba, a mai nap rá néztem és pont ő is nézett, gyorsan levettem a szemem,kb 3másodperc mulva megint ránéztem és még mindig nézett aztán pedig elmosolyodott. Testnevelés órán ugyanugy szokott nézni, tetszem neki szerintetek? Előre is köszi a válaszokat.

2013. szept. 5. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
csak kócos voltál
2013. szept. 5. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem esélyes.
 3/5 anonim válasza:
Ne csak nézd, próbálj meg beszélgetni is vele és így kiderülhet, hogy tetszel-e neki.
 4/5 anonim ***** válasza:
ha én anno tetszettem volna azoknak akik néznek, akkor most az egész iskolának tetszenék XD
2013. szept. 5. 16:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Én nem igy értettem, hanem hogy mosolyog rám, általánosban persze hogy néznek meg minden de senki se mosolygott.
2013. szept. 5. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!