Van egy fiú aki lehet, hogy szerelmes belém, de nem vagyok benne biztos. Szoktunk beszélgetni, szemezünk, kacsintgatni is szokott és sokat mosolyog rám. Volt amikor belé karoltam és úgy mentünk. Néha flörtöltünk. Mit érez irántam? 15/L
Figyelt kérdés
Még nem mondta ki, hogy mit érez ezért nem vagyok benne biztos.2013. jún. 24. 02:50
1/3 anonim válasza:
lehet hogy szerelmes de ez még korán sem biztos!
2/3 anonim válasza:
Tetszel neki. Szúrna. Ahhoz nem kell, hogy érezzen valamit, miféle mesevilágban élsz?
3/3 anonim válasza:
gyáááá kenyér... Miért hiszed azt, hogy szerelmes? Nem attól lesz valaki szerelmes, hogy 2x beszélgettek. Tetszel neki, ennyi a lényeg. Ne szerelemre gondolj, mert az nem így mutatkozik arany husibogaram!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!