Szerintetek jó játék lenne az ha egy lány barátomnak feldobnám azt az ötletet h játszunk szerelmes párt, kézenfogva mászkálunk smacizunk, és ugy viselkedünk mint egy pár, és az veszít aki előbb szerelembe esik! Szerintetek?
Figyelt kérdés
leginkább lányok válaszát várom de fiuk is jöhetnek!
kort/nemet is létszi
Szerintetek?
2013. jún. 23. 13:20
1/15 anonim válasza:
Te fogod elveszíteni, mert szerelmes vagy belé :)
2/15 anonim válasza:
Ez szerintem buta játék. Olyan, mintha azt javasolnád, hogy dugjatok mint a nyulak és az veszít aki előbb megy el.
3/15 anonim válasza:
szerintem nem fog bele menni, de am is mát ő nyert. xD
4/15 anonim válasza:
Már eleve elbuktad, mert szerintem szerelmes vagy belé. De hülye játék lenne, nem érnéd el a célt vele
6/15 anonim válasza:
Te már most szerelmes vagy belé, de amúgy pedig egy elég hülye játék, mert szerintem csak mindketten sérülnétek.
7/15 A kérdező kommentje:
1.a dugást nem értettem bele feltétlen
2.még nem vagyok belé szerelmes
2013. jún. 23. 13:31
8/15 A kérdező kommentje:
:-)
2013. jún. 23. 13:31
9/15 anonim válasza:
Szerintem gyenge próbálkozás. Szerezz normális módon nőt.
10/15 anonim válasza:
ez hülyeség.csak ugy nem ajánlja fel egy fiubarát egy lánybarátjának hogy játszanak szerelmes párt,kivéve ha nem szeretné tényleg hogy együtt járjanak.de akkor ennek nem ez a módja,hanem mond el neki,kezdj felé mutatni valamit lehet ő is többet érez barátságnál.:)
de ezt ne.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!