Nagyon tetszik egy lány a suliba, hogy adjam a tudtára?
Figyelt kérdés
És hogyan tudjam meg, hogy én is tetszek neki. Tudtok valami tippet? :)
15/F
2013. szept. 4. 21:19
1/7 anonim válasza:
a beszélgetést próbáltad már(fastbúk kizárva!!!)
2/7 A kérdező kommentje:
nincs facebook, nem is szeretem. Igen, szoktunk beszélgetni, csak mégis hogy mondjam meg neki hogy tetszik?
2013. szept. 4. 21:32
3/7 anonim válasza:
Nehéz elmondani de hidd el sokkal jobban fogod érezni magad:D
És lehet hogy te is tetszel a lánynak:D
Sok szerencsét és írd le hogy hogy sikerült
4/7 anonim válasza:
mond meg neki hogy nagyon tetszel nekem, és majd mond rá valamit :) ne túl rámenősen, ha te is tetszesz neki, lehet nem fogja ő is elmondani, azt majd látnod kéne rajta, ha mondod neki... (nem csetelve, meg ilyen gyökérségeken beszélj vele)
5/7 A kérdező kommentje:
Oké..:D
Hogy csak úgy megmondjam neki, hogy nagyon tetszel nekem ahhoz kell bátorság is, de megpróbálom majd esetleg :P
2013. szept. 4. 21:49
6/7 A kérdező kommentje:
Mellesleg köszönöm! :D
2013. szept. 4. 21:49
7/7 anonim válasza:
Én azt tanácsolnám, hogy ne ezt mond telibe a semmiből, hogy "tetszel nekem", hanem próbáld meg felvezetni. Pl.: sokat gondolok rád, vagy valami hasonló és a végén kibököd a lényeget. Sok szerencsét kívánok (és az eredményre én is kíváncsi lennék, majd írd le)! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!