Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Veletek is volt már ilyen?

Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Egy teljesen átlagos 17 éves lány vagyok. Hetedik óta tetszik egy fiú az osztályomból. Természetesen először még csak úgy szimpatikus volt és az utóbbi évben változott bennem komolyabbra a dolog.

Ő is úgymond átlagos,kicsit még gyerekes. Fogalmam sincs,hogy tetszem-e neki. Voltak már apró jelek egy időben úgy gondolom,hogy tetszettem neki.

Sokszor eldöntöttem már,hogy nem érdekel mert bunkó.... . DE mégis később (pár nap múlva) újra rajongtam érte.

Ennek ellenére állandóan zavarban vagyok ha ő a közelben van. Ráadásul ebben az évben pont úgy ülünk,hogy teljesen "odalát"hozzánk. Így már azt sem tudom,hogy üljek,nézzek..... . Tudom ez egy kicsit ciki,de nem tehetek róla .

A barátnőim utálják sőt az osztály sem tartja valami menőnek,persze nem is az,mindenki bunkónak gondolja,Igen néha én is de utána meg kedves...

Szerintetek mit csináljak,hogy ne legyek ennyire zavarban?

Mit gondoltok erről az egészről?

Előre is köszönöm !:)

2013. szept. 4. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Most bunkó, vagy kedves?
2013. szept. 4. 17:55
 2/2 anonim válasza:

Szia.

Velem még nem történt ilyen.

De attól h másokkal bunkón viselkedik,attól még nem biztos h veled is.

Viszont ha veled is el kezd bunkózni,de ne a szívedre hallgass hanem az agyadra,és küld mert nem érdemel meg téged.

Olyan fiút érdemelsz,aki oda figyel rád,aki törődik veled,és nem csak az eszét játssza

2013. szept. 4. 20:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!