Lányok mondjatok már bókokat, amiket szerettek hallani, nem ilyen elcsépeltek, hogy szép vagy meg stb, hanem aminek igazán örültök egy fiútól ha hallottok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 15:42
11/13 anonim válasza:
Az a bók esik a legjobban amit komolyan is gondolnak De szeretem mikor a szememet vagy a hajamat dicsérik :)
12/13 anonim válasza:
Egy problémamegoldó beszélgetés során a páromtól kapott legnagyobb bók : " Igazad van. Tudtam hogy nem csak szép vagy, hanem okos is"
De igyekszünk kölcsönösen megdicsérni a másikat, amikor megérdemli. Szerintem ez alap.
13/13 anonim válasza:
nálam még mindig a : "gyönyörű vagy kicsim" és utána a nagyon szeretlek viszi a pálmát (: bizonyos időközönként,nagyon jól esik hallani.persze vannak apróságok is,amiken teljesen megszoktam lepődni,de attól még tetszik.amikor pl.: tetszik neki a hajam /akkor is ha nem csináltam vele semmit,max.máshogy szárítottam/ vagy ha a ruháimat dicséri,stbstb...sok fura dolog van.az a lényeg,hogy éreztesd vele,szereted.nem kell nap,mint nap dicsérgetni,mert az egy idő után unalmas.légy kreatív,és lelkesen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!