Lányok mondjatok már bókokat, amiket szerettek hallani, nem ilyen elcsépeltek, hogy szép vagy meg stb, hanem aminek igazán örültök egy fiútól ha hallottok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 15:42
1/13 anonim válasza:
Csinos vagy ma. (persze nem úgy hogy minden nap ezt mondja.)
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi,gyerünk,gyerünk,gyerünk :)
2013. szept. 4. 15:44
3/13 anonim válasza:
"Olyan az én szerelmem irántad, mint a hasmenés: nem tudom magamban tartani."
4/13 anonim válasza:
A lányok azokat a bókokat szeretik, amiket jóképű fiútól hallanak.
5/13 A kérdező kommentje:
Jajjjjj hagyjuk már ezt.Mindenhol csak a jóképű férfiak duma,egy bóknak mindenki örül függetlenül attól,hogy ki mondja szerintem.
2013. szept. 4. 15:46
6/13 anonim válasza:
Szerintem mindegy hogy szép vagy csúf az a lényeg hogy gyönyörű bokokat mondj.Én mondjuk elpirulnék,ha valaki azt mondaná hogy csinosvagyok:D
7/13 anonim válasza:
Micsoda kígyóbűvölő szemed van!
8/13 anonim válasza:
igazából én bármilyen bóknak örülök,ha tudom, komolyan gondolja...szóval most hiába ír neked egy csomó lány bókokat, amik nem elcsépeltek, attól még nem fog a barátnődnek vagy a kiszemeltednek jobban esni, mert nem a szívedből jön, csak betanultál párat a válaszok közül.
9/13 anonim válasza:
Azt dícsérd ami valóban szép benne, ami tetszik, lehet az a haja, vagy a lába, szeme, bármi ami vonzó.
10/13 anonim válasza:
Van egy olyan mondás, hogy a szép nőknek dicsérd az eszét, az okos nőknek meg a külsejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!