Szerintetek az evolúció miért alakította így?
hát még igy sem volt megfogalmazva.
A lényeg h tényleg növessz golyókat!
Nem nagyon szoktam ebben a kategoriában válaszolni, de mivel betaggelted az evoluciót, kivételt teszek. :)
Azt látom a kérdésed alapján, hogy picsogsz. Elsőre úgy tűnhet, hogy téged az érdekel, hogy "az evolúció mért alakította így". De valójában nem erről van szó. A valóság az, hogy 1, 2 vagy néhány kudarc után úgy döntöttél, hogy a lányok kis bunkók, akik szegény pasikkal csak szemétkednek. Hogy megerősítsd magadban ezt a megfigyelést, feltetted ezt a kérdést, amire, mint légy a szarra, jött is a néhány kis nyomi bólogatni. Szóval ott tartottunk, hogy picsogsz. Nem tudom, hogy észrevetted-e, hogy picsogni főleg a csajok szoktak. (Ha rám hallgatsz ezt hagyd meg nekik) Mivel ezt a csajok is tudják, ha picsogsz, nem tekintenek férfinak, hiába van kukid.
Az a baj, hogy a legtöbb, hozzád hasonló szerencsétlen azt hiszik, hogy ők a "rendes fiúk", közbe csak egy rakás köcsög. Most őszintén, ha én lány lennék, nem kellene egy olyan srác, aki egy fórumon rinyál, hogy milyen gonoszak ezek a lányok. Érted? Elmondom mit csinálnak a (hozzám hasonló ;-) valóban rendes fiúk: először is, van némi ön és emberismeretük, nem mennek oda náluk 4 kategóriával jobb csajhoz, aki nyilván nem fog velük szóbaállni (hacsak nincs valami egyértelmű jele a szimpátiának, ami nem kizárt, de nem érdemes hiú ábrándokat kergetni). Ha egy csajról lesüt, hogy prosztó, azzal nem kezdek, azt meghagyom a prosztó csávóknak. Ha egy csajnak nem kellek, akkor nem áll meg a világ, nem sírok, mert tudom, hogy nekem se kellene akármelyik csaj. Ha a csajjal elindul valami, akkor figyelem a reakciókat, amiből leszűrhetem, hogy milyen irányba halad a kapcsolat. És nem lepődöm meg semmin.
Az egy borzasztó buta tévhit, hogy a csajok a buta, durva, érzéketlen fiúkat akarják. Ez nem így van, csak bennük biztosan megvan az a határozottság, ami a lányoknak kell. És persze, lehet valaki határozott és erős természet, anélkül, hogy bunkó és érzéketlen lenne.
Itt már feljebb kifejtették, nővessz golyókat. Ennél jobbat nem lehet tanácsolni, csak gondoltam kicsit jobban kifejtem, hátha elsőre nem érted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!