Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért alakította ezt ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért alakította ezt ki a természet, más is megfigyelte már?

Figyelt kérdés
Most így visszagondolva, amikor én voltam általános sulis kb. 11-12 éves koromban rántottam először a gyíkra és bizony akkoriban kívántam még a 40-50 éves milf, nagy mellű tanárnőmet is, gyakran ráztam rá gondolva otthon. Aztán, ahogy jött a középsuli, akkor úgy 15-18 éves korom körül már beáltam a korombeli 14-17 év körüli lányokra illetve emelett még bejöttek a 20-30-as nők is, de mire felnőttek és huszonéves lettem, hirtelen megfordult a dolg ismét visszafelé mennek a dolgok, ma leginkább a 14-16 év körüli, formás tini lányok a gyengéim és gáz vagy sem, de nem is jönnek be a korombeli mű, agyonvakolt lányok. Ellenben a 16 éve haverom meg pont most bukik a 20-on éves nagy mellű, nagy fenekeű nőkre, akiken áltaban sok a smink meg úgy is öltözködnek, mint az igazi nők. Nekem meg inkább a szolíd, kislányos, fiatal tini csajok jönnek be manapság. De nem kell félreérteni. A lényeg, hog ynekem egy kicsi, feszes mellű, kicsi, kerek fenekű, tornacsukás, egyszerű tini csaj most jobban bejön, mitg egy vakolat nő. Fura, de azért durva, hogy még általánosban hogy rá voltam bukva a milfekre, most meg egyáltalán nem vonzanak, de még úgy a korombeli huszonéves csajok sem, de sokszor már az agyonvakolt 16-18 év körüli tini sem jönnek be, inkább az egyszerű, természetes, szolíd érző szívű, aranyos, kedves, kislányos lányok vonzanak. Olyan cukik. :)
2013. aug. 16. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet olyan 20 éves lányt is találni, aki nem piritott ribi, csak nem egyszerű. Én is ezen vagyok

19F

2013. aug. 16. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogyhogy kimaradt a leírásból a "kis termetű"?
2013. aug. 16. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem fegyverem az erőszak, de ezt a kérdezőt már nagyon felpofozhatná valaki.
2013. aug. 16. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Atya Isten ember....:DD
 5/7 anonim ***** válasza:
Ma még sok ilyen kérdés lesz?
 6/7 anonim ***** válasza:
pedo bear?!
2013. aug. 16. 21:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a baj a kérdéssel. Szerintem inkább ti nézzetek magatokba, egy értelmes, kultúrált hangnemű választ nem vagytok képesek adni. Ez az oldal az itteni buta emberek miatt kezd egyre bénább színvonalra süllyedni. Aki normális választ ad, az ne vegye magára!
2013. aug. 16. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!