Ha azzal indokolják a nőtelenségemet, hogy nincs munkám és ugy gondolkodom, mint egy 16 éves, akkor a 16 éveseknek hogyhogy van csajuk?
Mit gondolsz TE?
Miért nincsen barátnőd?
Az elég gyenge indok, hogy nem nézel ki jól.
24 vagyok.
azért lássátok be, hogyha valaki jól néz ki, akkor a szex-szel nagy gondjai nem lesznek.
Tényleg úgy gondolkodsz, mint egy 16 éves, pont olyan vagy, mint az öcsém xD
19/F
én igazat adok a kérdezőnek. 16 vagyok, és nem kellek a csajoknak, hiába vagyok kedves, megértő és udvarias velük. és nem is vagyok az a begyepesedett stréber sem. csak nem nézek ki jól. a haverjaim meg tele vannak csajokkal, smárolós bulikkal, és már szexelnek, mert ők jóképűek. én magas vagyok, nem vagyok kövér, de torz a fejem. ezért nem kellek a lányoknak (az átlagosaknak sem).
és ez nem önsajnálat. ez realitás.
A 16 éves srácoknál még elfogadható, ha 16 éveskémt gondolkodnak és nincs munkahelyük. Ahogyan a hozzájuk passzoló 15-16 éves kiscsajok sem várnak el tőlük többet.
24 évesként már lúzer-közeli állapot, ha tiniként gondolkodsz/viselkedsz és állásod sincs. A korodbeli lányoknak már más elvárásaik vannak.
Még tapasztalatlan és éretlen vagy az élet egyes területeit tekintve, illetve nagyon rossz a belátható makro világod.
Szerintem fogalmazd újra a kérdést magadban és próbálj elgondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!