Pasik! Ti társkeresőn írtok olyan lánynak is, ha szimpatikus az adatlapja, akinek nincs képe?
Ok, csak nem sokkal ezelőtt még azt írtad, hogy valakinek azért nem küldesz, mert veszprémi, és messze van.
Az egész kiinduló kérdésre: Az nem jutott eszedbe, hogy olyan képet tegyél ki, amin nem vagy felismerhető olyan könnyen? (háttal állsz a városban/erdőben például). Pont elég lehet ahhoz, hogy egy kicsit mégis lásson belőled az, aki megnézi az adatlapod, de mégsem maradsz felismerhető.
Emellett lehet albumod, amit nem láthat senki, de vannak benne képek - bizonyos oldalakon ezzel tudod jelezni, hogy majd láthat rólad további képet.
Egyébként nem tudom, hogy társkeresőn mivel jobb a nép, mint gyk-n. Én mostanában bőven értelmesebben és kötetlenebbül beszélgettem itt, mint egy társkeresőn, bár tény, hogy sokan tűnnek el 4-5 levél után. (ha meg arra célzol, hogy itt mindenki "hülye" azzal csak általánosítasz, ami nyilván nem igaz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!