Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik! Ti társkeresőn írtok...

Pasik! Ti társkeresőn írtok olyan lánynak is, ha szimpatikus az adatlapja, akinek nincs képe?

Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 16:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Miért szégyelled, hogy egy ismerős felismer?

Akkor ismer fel, ha ő is azon az oldalon keresgél, ha ellenkező nemű (mert azonos neműeket nem szoktak nézni), ha korban passzoltok, stb. Ha így van, akkor nincs szégyellnivalód, egy cipőben jártok. Mellesleg képzeld el azt a szitut, hogy két képnélküli ember egymásba szeret, majd a találkozón derül ki, hogy unokatesók...

Máskülönben túlértékeled az ismerősök és a felismerés veszélyét.

(Ja, és még egy. Tedd a szívedre a kezed: te hány kép nélküli portfóliót néznél meg?)

2013. szept. 3. 16:57
 12/23 A kérdező kommentje:
Én egyaránt nézek képeset és képnélkülit is. Vakrandira természetesen nem mennék, pár levél után természetes a kép. 11-es, remélem tényleg kis esély van ismerősbe botlani, valahogy kellemetlennek érzem az egészet...
2013. szept. 3. 17:00
 13/23 anonim ***** válasza:

Én botlottam már volt osztálytársba társkeresőn. Utáltuk egymást gimiben, úgyhogy egyáltalán nem bántam, hogy nincs fent képem.

Viszont ha nincs fent képed, akkor be kell vállalnod, hogy te írogatsz rá férfiakra (nincs ezzel semmi gond, jó eséllyel válaszolnak, és akkor tényleg rövid beszélgetés után lehet képcsere). Amúgy a cset ebből a szempontból sokkal szerencsésebb, mert ott nem annyira elvárás a kép... ott tényleg a beszélgetéssel indul, és ha megvan a szimpátia, lehet képet cserélni!

2013. szept. 3. 17:03
 14/23 anonim ***** válasza:

Én budapesti vagyok, nekem akkor küldhetsz képet. :D

Beszélgetek is szívesen.

2013. szept. 3. 17:14
 15/23 anonim ***** válasza:
Kamu a kérdés. Egy 52 éves f/szi szórakozik...
2013. szept. 3. 17:38
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 52 éves f**zi:D
2013. szept. 3. 17:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Akkor hány éves vagy?
2013. szept. 3. 17:54
 18/23 A kérdező kommentje:
23
2013. szept. 3. 17:56
 19/23 anonim ***** válasza:

Írni nem írnék, de válaszolnék kép nélküli ember levelére.

(Illetve ritka, írtam már olyannak, de ott volt képe, csak nem nyilvános - pár levélváltás után meg is mutatta).

Hozzáteszem, az adatlapból is sokszor le lehet szűrni, hogy egy lány azért nem tesz fel képet, mert rondának tartja magát, vagy egyéb okokból, Ha kifejezetten részletes és érdekes profilja van, lehet, hogy írok neki.

Egyébként nekem is mutathatsz képet, szintén pesti vagyok :) (és 27)

2013. szept. 3. 19:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem akarsz távkapcsolatot még mutathatnál magadról képet, hátha megtetszenél.
2013. szept. 3. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!