Csak Betti kérdése:
Miert nem ir vissza?
Figyelt kérdés
Egy buliban megismertem egy fiut es csokoloztunk is nahhh...csak van baratnoje >.< Az exem meglatott vele es jol bemocskolt elotte :/ (mert bosszut akar allni rajtam,hogy szakitottam vele). Nekem viszont nagyon tetszik es irtam is neki facebookon,bocsanatot kertem az exem viselkedese miatt,es hogy kellemetlen helyzetbe sodortam,de nem ir vissza pedig latta :( en 16/L, o 19/F2013. szept. 3. 12:16
1/10 anonim válasza:
ne légy ribi..van barátnője,felejtsd el.ügy megoldva:3
2/10 anonim válasza:
"csak van baratnoje >.<"
Akkor mit vársz csillagom? :S
3/10 A kérdező kommentje:
de ha megcsokolt ak sokat nem torodhet a baratnojevel >.<
2013. szept. 3. 12:30
4/10 anonim válasza:
szórakozott veled egyet cicám:(
5/10 anonim válasza:
"de ha megcsokolt ak sokat nem torodhet a baratnojevel >.<"
Miből gondolod, hogy akkor veled fog, ha úgy adódik? Szerintem ilyen link alakkal ne foglalkozz... :/
6/10 A kérdező kommentje:
Ok....igazatok van :/ hagyom a pi***ba :p :D
2013. szept. 3. 12:38
7/10 anonim válasza:
Azért jó kis ribi vagy, hogy ranadom fiúcskákkal csókolózol. :)
8/10 anonim válasza:
Ribinek nem mondanám, inkább csak naívnak, hogy azt hiszi, a pasi majd őt nem csalja meg.
9/10 anonim válasza:
1-2 szo es a csaj mar terdel..:d átlagcsajok..:d túl sokáig néztél mesét.:D
10/10 A kérdező kommentje:
nem neztem sokaig meset :p es nem adom oan konnyen sem magam csak reg tetszik a pasi :/
2013. szept. 12. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!