Miért utasított vissza facen?
Gólyatáborban egy sráccal kicsit jobban összemelegedtünk (csók :D), és bejelöltem facebookon, és ahogy nézem visszautasított. de miért? kb 2-3 óráig kint voltunk és beszélgettünk is stb... oké, hogy nem lesz ebből kapcsolat meg semmi, de hogy ennyire semmit se jelentsen ez neki :O
nyilván tudom, hogy ti ezt nem tudhatjátok, de nekem pl elképzelésem sincs, hogy miért. lehet az nem tetszett neki, hogy nem feküdtem le vele? mert akkor inkább tényleg ne jelöljön vissza :D
Ha ennyire egyértelmö szamodra, h nem lesz kapcsolat, legalábbis en gy ertettem, akkor esetleg nem érdeklitek egymast, inkább a 'szex' volt érdekes mint a barátság. Elvégre ha elsö randi után nem müködik a dolog (ez kicsit olyan) akkor nem mindig próbál az ember 'barát' maradni. El tudom kepzelni, hogy nem az a 'legyen a fel vilag face-friendem' tipus, föleg ha ugysem látnátok egymast többet.
Esetleg lehet, h kicsit kihasznált, ö akart töled 'valamit' de többet nem. Ezt ugye remélhetöleg te erzed.
Ja, és tényleg, nincs vmi barátnöje? akkor elég érthetö:)
hát pedig elég esélyes, hogy látjuk még egymást :D meg most szerintem azért mégiscsak smároltunk, talán ez már megérne egy facebook ismeretséget :D
amúgy a barátnő logikusnak tűnik, de nem hiszem, hogy van neki, mert akkor azt később is láthatnám (és szólhatnék neki) :D
meg persze hogy nem lesz kapcsolat, ha nem is beszélünk :D
köszi amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!