Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért utasított vissza eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért utasított vissza eddig mindegyik?

Figyelt kérdés

Idén (szeptembertől-máig) 3 csajnál próbálkoztam.

Elsőnek más tetszett,másodiknak kifogása volt,folyton én írtam neki,élőben más hogy viselkedett,de most tiltólistán van,ráadásul mindig én kerestem..

3.nem akart eljönni és meg is mondta.

Külsőmmel szerintem nincs gond,kedves szoktam lenni a lányokkal..jó tanuló stb..

képet max annak küldök aki privátban kér,nem válaszban,de csak 1 kérdés után!(Nem ismerkedési célból,biztonsági okból lenne azaz 1 kérdés..)

2013. jún. 20. 21:02
 1/7 A kérdező kommentje:
most ballagtam 8. osztályból!
2013. jún. 20. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Az a 3 egyáltalán nem sok. Balszerencse-sorozat, ennyi. Majd találsz valakit.
2013. jún. 20. 21:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,de kicsit aggaszt hogy nálam elég hülyébbeknek milyen barátnője van..
2013. jún. 20. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki segghülye akkor általában a barátnője is az, szóval szerintem ne nagyon irigykedj.
2013. jún. 20. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi találsz majd valakit, még csak 8.-os vagy, bőven van időd :)
2013. jún. 20. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem veled van a gond, te értékes srác vagy, abban biztos vagyok. A mai csajok meg selejtek és agyatlanok, nekik csak a rossz fiúk az agyatlan vadállatok jönnek be, akik erőszakosak és szeretnek keménykedni meg játszani az agyukat a csajok előtt, tudás meg semmi.
2013. jún. 20. 21:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!jól jött a biztatás! :)

Egy lány akivel tényleg csak barátok vagyunk,is ezt mondta amit te #6-os.

Harmadiknak tényleg az ilyenek jönnek be,látom miket likeolgat..

Mentek a zöld kezek!Köszönöm!

2013. jún. 20. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!