Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet 1 normális pasit se találni? Mindegyik szinte az agyonmázolt szőkített nagy mellűekre hajt, de ha egy lány átlagosan néz ki, vagy csúnyább, már meg se akarják ismerni?
Miért mindig a hangos meg divatos lányok jönnek be nektek? Ha nincs rajtam smink és kicsi a mellem és hosszú nadrágba vagyok, meg normális pólóban, akkor már nem is vagyok érdekes?
És ha nem öltözködök nőiesen meg ékszert se hordok? Meg miért mindig a szexre kell hajtani?
Szia! Szerintem az ilyen cicababák csak arra jó nekik, h megdu*ják őket és utána villogjanak vele a haverok előtt, h nekik egy ilyen nő is megvolt. Hidd el, komolyabb kapcsolatra nem kellenének nekik.
Igaz, h lány vagyok,de sztem ez vmilyen szinten így igaz....
18L
Szerintem meg nem 1-es, vagyis nem minden esetben.
Fordítsuk meg a helyzetet, a kérdező sem néz meg rondább-alacsony-félénk fiúkat.
Ne játsszuk megint az erkölcscsőszt.
Én nekem az intelligens lányok jönnek be(ezért nincs barátnőm), persze nézzen is jól ki.
Adj magadra!
Kdves kérdező!
Az hogy egy lány dívatos az miért baj?A férfiak figyelmét elöbb felkelti egy díatos csinos nő mint egy szürke egér.Ez ugyan úgy igaz nőkre is,te sem a slampos nyomi gyereket fogod választani,hanem a jóképút aki ad magára,mert lehet ugyan olyan rendes mint aki slampos.
Magyarul azt akarod kihozni belőle hogy amelyik csaj igényes és dívatos az már egyből egy ku.rva és a f@sziknak csak dugni kell.Elárulom kérdező hogy benned is hiba van,hiába vagy te rendes ha nem kelted fel a pasik érdeklődését.Ez ellen meg lehet tenni,pl nem azt mondom hogy úgy nézzél ki mint aki most lépett ki egy divat lapból de mondjuk kicsit igényesebb ruhákat veszel fel és adsz magadra.Nem ismerlek így nem tudom,lehet pl nekem bejönnél és tetszene a visszafogttságod.Ha gndolod írj rám privátban és küldj képet.Megnéznélek hogy mi bajod van magaddal,sokszor nem a külsővel van baj,hanem az unott savanyú fejjel..ilyen ember meg senkinek nem kell.És ez nem dívat ..
Látom szeretsz általánosítani :)
Az ilyen csajokat dugni érdemes.
Amúgy meg nyugodtan öltözködhetnél nőiesen.Lehetnél csinos.
Senki nem akar egy fiús kinézetű lánnyal kezdeni.
A kis mellel nincs semmi baj.
Ezt annyira utálom már, hogy ha valaki nem kapja meg a neki tetszőt és az egy másik nővel vagy pasival megy el, akkor az már cicababa, meg rib@nc, meg az a pasi egy disznó.
Ugyan már.
Adj magadra, te is lehetsz csinos.
Kérdező hallottál már arról hogy kisugárzás?Egy toprongyosan öltöző lánynak is lehet olyan szexuális kisugárzása hogy legszívesebben letépném róla a ruhát.Volt is ilyen.Szürke semmit mondó ruhák voltak rajta mindig,de olyan szexuális kisugárzása volt és olyan életerő volt benne hogy minden 2. pasi leszapta volna róla a bugyit.
Magadba nézzél körbe kérdező,mert búval b@szott,savanyú csajok nem kellenek nekünk!Ne mindig a pasikba keresd a hibát hanem magadban és ne is a csinos nőkben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!