Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet 1 normális pasit se találni? Mindegyik szinte az agyonmázolt szőkített nagy mellűekre hajt, de ha egy lány átlagosan néz ki, vagy csúnyább, már meg se akarják ismerni?
Miért mindig a hangos meg divatos lányok jönnek be nektek? Ha nincs rajtam smink és kicsi a mellem és hosszú nadrágba vagyok, meg normális pólóban, akkor már nem is vagyok érdekes?
És ha nem öltözködök nőiesen meg ékszert se hordok? Meg miért mindig a szexre kell hajtani?
Tök átlagos lány vagyok, az esetek 99 százalékában tornacipő + farmer + fekete póló összeállításban vagyok, smink soha sincs rajtam, plusz szemüveges is vagyok, mégis sokszor megbámulnak, és a fiú csoporttársaimtól is szoktam bókokat kapni (szép a mosolyom, a hajam stb.).
Szerintem ha adsz magadra (figyelsz az alakodra, a bőröd/hajad ápoltságára stb.), és az arcod minimum átlagos, akkor olyan nincs, hogy ne tetszenél valakinek.
Az általad leírt nőtípus csak olyan hímneműeknek jön be (direkt nem nevezem őket férfinak), akik pl. nekem nem is kellenének :)
Szerintem ronda vagy... de inkább küldj képet! Akkor tudnék mondani rendes véleményt! :)
Valószínűleg tényleg a kisugárzásod lehet a gond (ha nem vagy ronda)! ;)
Én vitatom az alapállításod, magamból kiindulva. Elvből nem kezdek divatos lánnyal, max viccből, tendenciaszerűen elég hülyék ahhoz, hogy ne essen le nekik, ha szivatom őket...
22/F
15! hülyére röhögtem magam
Kedves kérdező. A válaszokban van igazság. A Te állításodban is. Ugyanis mindenki a saját tapasztalatát írja le. Én nem vagyok nagy szám, sőt Tőled csak idősebb vagyok jóval. Mégis leszólítanak az utcán. Valamit kéne rajtad változtatni. Ezt viszont Magadnak kell megtalálni. N
nekem lehet hogy tetszenél nem akarok túl szép bnőt
f19
Olyan jó hogy a kérdező ismeri azt a ~4 millió pasit Magyarországon.
Biztos a ksh nál dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!