Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasított vissza?
Egy fiú osztálytársam (16) megtudta egy jóakarómtól, hogy tetszik nekem, és eléggé bebeszélte magának, h belé is estem. Megkért rá, hogy hagyjam békén és ne kövessem!!! (soha nem tettem ilyet)
beszélni akartam róla 1 év után, és letagadta, hogy ilyeneket mondott! és zavarban volt. Mi a véleményetek róla?
Mert 15-16 éves volt? Én akkoriban igazán érdeklődtem már a szexualitás iránt, de mégis tapasztalatlan srácként, h a rákba fejeztem volna ki magam. Pláne, h kíváncsiságom kielégítésére egy lány kamasz érzelmi világain kellet átküszködjem magam miközben a sajátjaimat sem értettem. Jah és még bukásra állva agolból, a faszom, inkább takarodj és hagyjál békén... (Érted már? esetleg még közbejátszik az is, h egy kicsit WoWozna, Cs-zne, CoD-olna, meg mittomén.)
Egy évre rá: volt ilyen? Upsz, lehet én ittam sok sört de nem emléxem, meg tudod akkoriban sokszor kivertem... (Mégis milyen magyarázatot vársz, lehet közben ő is rájött, h teljesült volna a kívánalma, csak nem tudott hogy reagálni...)
Jesszus úr isten, most meg máris jóban vagytok???? De azért itt megkérdezed, h mi a baj? Meg mi miért volt?
Nah érted már, ezért zavarodnak össze az elve elvileg később érő srácok. És próbáljanak megérteni, meg úgy reagálni ahogyan az neked abban a szent minutumban éppen megfelel. Én hülyét kaptam akkoriban az osztálytársaimtól! Még szerencse, h lakóhelyemen és korábbi sulikból is még 2 társaság vett körbe ahova eljárhattam. Ezért házi nyuszira pláne suliban sose kellett lőni. Mert ez után a következő kérdésed az lesz, h az osztálytársak majd mit fognak szólni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!