Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket utasított már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket utasított már vissza fiú?

Figyelt kérdés
Hogy tettétek túl magatokat? Engem tegnap utasítottak vissza, de érdekes, mert nem vagyok se szomorú, se dühös, egyszerűen tudomásul vettem. De azért ott motoszkál a fejemben, hogy mi lehet velem a baj?
2009. márc. 21. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
engem mar nem is egyszer.szerintem egyszeruen csak nem jossz be neki.probalkozz masnal:)
2009. márc. 21. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos volt benne részem még a szakiskolai tanulmányaim alatt.De jó voltam a sráccal csak neki nem voltam több csak mint egy barát.
2009. márc. 21. 09:42
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Igen persze, de szerintem mára már rég megdőlt az az elv, hogy itt a fiú az aki harcol a lányért és a lány meg kikosarazza, éppen egyik edzőtársam apja mondta, hogy azon röhög, hogy afiáról nem lehet levakarni a lányokat, az meg naponta cserélgeti őket, szal mintha megfordulva látná a helyzetet, és a srác válogat, de olyan lányra nem emlékszik aki nemet vómondott volna neki. Jó persze az is igaz, hogy ez egy válogatott sportoló, nagyon kléaszs rác, de a helyzet maga érdekes, és valóban, a srácnak se fordult meg egyszer se a fejében, hogy fusson egy lány után, ahhoz van szokva, hogy ő küldi el a legtöbbet, szóval van kínálat na.

De ha bele gondolunk nem is olyan nagy csoda ez, hiszen statisztikailag is jóval több a lány mint a fiú, azaz tényleg egyre inkább elérkezünk oda, hogy itt a lánynak kell megharcolni egy jobb srácért és a srác kosarazza ki, nem pedig fordítva. ... hát ez van kérem széopen :-)

2009. márc. 21. 09:59
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
hát volt olyan, ne baj ha nem bánt a dolog talán annyira nm is akartad az egészet...
2009. márc. 21. 10:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem is egyszer...
2009. márc. 21. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

09:59-es:

Ez is arra utal, hogy egyre szarabb a világ.

2009. márc. 21. 10:21
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
hat szerintem meg ez szomoru, en azt vallom, a ferfinak kell udvarlonia, ez nem azt jelenti, hogy egy lany nem kezdemenyhet, tudathatja a sraccal, hogy bejon neki, de ez a nyomulas mar undorito. Ezert nem tiszteli sok ferfi a noket, mert barmilyen idiota, nem tudja magarol levakarni a noket. szanalmas, lehet, hogy regimodi vagyok, de igy gondolom. Kerdezo, te pedig ne szomorkodj, mindenkivel elofordul, lepj tovabb, neki nem kellesz, majd kellesz masnak.
2009. márc. 21. 10:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen.

nagyon szerelmes voltam a fiúba, 16 éves voltam.

Játszott velem egyértelműen, de a rózsaszín köd nekem azt súgta,hogy megváltozik.

Persze azt mondta,hogy ha lefekszem vele akkor szeretni fog.De nálam ki volt kapcsolva épp a józan paraszti eszem, ezért megtettem...és persze utána csodálkozott,hogy én azt hittem,hogy végre együtt vagyunk.Megmondta,hogy nem,csak szexelni kellettem.

Jó szar volt, ma már nem érdekel.Munkatársak vagyunk.

2009. márc. 21. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Hatarozottan igen! Es aztan megkertem, hogy ne mondja el a tobbieknek, hogy bevallottam h szeretem erre 1 ora mulva az egesz osztalyom tudta( taborban voltunk) 12-13 eves voltm, szal kicsit reg volt..:| en se voltam duhos, sot inkabb megnyugodtam, megkonnyebbultem, hogy elmondtam :D
2009. márc. 21. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:

10:11-es

Na most ettől konkrétan miért is szarabb a világ? Kifejtenéd?

2009. márc. 24. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!