Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket utasított már vissza fiú?
Igen persze, de szerintem mára már rég megdőlt az az elv, hogy itt a fiú az aki harcol a lányért és a lány meg kikosarazza, éppen egyik edzőtársam apja mondta, hogy azon röhög, hogy afiáról nem lehet levakarni a lányokat, az meg naponta cserélgeti őket, szal mintha megfordulva látná a helyzetet, és a srác válogat, de olyan lányra nem emlékszik aki nemet vómondott volna neki. Jó persze az is igaz, hogy ez egy válogatott sportoló, nagyon kléaszs rác, de a helyzet maga érdekes, és valóban, a srácnak se fordult meg egyszer se a fejében, hogy fusson egy lány után, ahhoz van szokva, hogy ő küldi el a legtöbbet, szóval van kínálat na.
De ha bele gondolunk nem is olyan nagy csoda ez, hiszen statisztikailag is jóval több a lány mint a fiú, azaz tényleg egyre inkább elérkezünk oda, hogy itt a lánynak kell megharcolni egy jobb srácért és a srác kosarazza ki, nem pedig fordítva. ... hát ez van kérem széopen :-)
09:59-es:
Ez is arra utal, hogy egyre szarabb a világ.
Igen.
nagyon szerelmes voltam a fiúba, 16 éves voltam.
Játszott velem egyértelműen, de a rózsaszín köd nekem azt súgta,hogy megváltozik.
Persze azt mondta,hogy ha lefekszem vele akkor szeretni fog.De nálam ki volt kapcsolva épp a józan paraszti eszem, ezért megtettem...és persze utána csodálkozott,hogy én azt hittem,hogy végre együtt vagyunk.Megmondta,hogy nem,csak szexelni kellettem.
Jó szar volt, ma már nem érdekel.Munkatársak vagyunk.
10:11-es
Na most ettől konkrétan miért is szarabb a világ? Kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!