Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem írt vissza a pasi...

Miért nem írt vissza a pasi facebookon?

Figyelt kérdés
Alig ismerjük egymást. Nagy csajozós egyébként úgy hallottam. Szóval ő jelölt engem ismerősnek de nem írt semmit. Én írtam neki hogy "hát te meg hogy találtál meg?" stb. aztán chateltük vagy 2 órát, aranyos volt, jópofa, csomót hülyültünk. Azt írta hogy "remélem tudunk majd még beszélni meg milyen jófej vagy" meg sok ilyen szédítő szöveget írt, ilyen csajozós dolgokat. Sok szépet :D Na és írtam neki azóta megint, de arra már nem válaszolt. Elolvasta és semmi válasz. Miért? Pedig azt írta örül hogy beszéltünk, beszélhetnénk még stb.
2013. szept. 2. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól még,hogy azt mondta nem biztos hogy úgy is gondolj:D

Egyébként lehet hogy dolga van..

2013. szept. 2. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert elvárja hogy fuss utána. Engem november ota szivatgat igy egy pasi, összebarátkoztunk nagyon megkedveltem, teljesen belezugtam hogy öszinte legyek. Mikor ő keres engem sokat elbeszélgetünk stb, de ha én keresem kb nekem kell fenntartani a beszélgetést..:/ Ma jöttem rá hogy nincs nála semmi esélyem. Ha csak neked kell futni utána, jobb ha elkerülöd.föleg ha tudod hogy csajozos fajta. és ne gondold hogy miattad megváltozik.nem fog:)

19L

2013. szept. 2. 22:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Tegnap írtam neki :D

Elolvasta akkor és azóta sem válaszolt...pedig most is éppen fent van, meg azóta többször is belépett.

2013. szept. 2. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:

háhá én is ezt csináltam, csak nem vágtam hogy van ez a "látta funkció" mert akkor jött be, és buktam...

de rá 2 hónapra összejöttem vele, azóta is együtt vagyunk :D

2013. szept. 2. 22:48
 5/7 anonim válasza:
hát..én is úgy vagyok mint a 2-es.tökre odavagyok a pasiért..állandóan irok neki.ő is visszair,de csak egyszavas válaszokat.sokszor megfogadom hogy többet nem irok,megvárom hogy ő irjon.de csak nem birom ki..pedig tisztába vagyok vele hogy nagy hülye vagyok..
2013. szept. 3. 10:29
 6/7 Csak Betti válasza:
Velem is igy volt es erdekeltem is a pasit,osszejottunk,de nem tartott sokaig,mert akkor is csak megnezte es nem valaszolt :p Olyan pasit keress aki annyira tisztel,hogy legalabb veszi a faradsagot es visszair ;)
2013. szept. 3. 12:36
 7/7 anonim válasza:
Mert annyira biztos a dolgában.Tudja,hogy te úgy is keresed.Biztosan van neki több csaj is így,és mikor nem ért rá a fő csaj,akkor írt neked.Unalomból.Vagy szimplán bunkó.Nem hinném,hogy szégyenlős lenne.Az a jó,mikor a pasi keres az első időkben.Ha neked kell utána futni az már nem ugyanaz.
2013. szept. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!