Érti valaki, bárki, a férfiakat ezen a Föld nevű bolygón?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy most mi a helyzet. Megőőőrülök. Pasik, ti értitek magatokat?2013. szept. 2. 20:58
11/26 anonim válasza:
Én igen :D nem olyan bonyolultak mint amilyennek mutatni akarják magukat
12/26 A kérdező kommentje:
:D A nőket sem mindig könnyű, ez tény. De a pasik logikája túl logikátlan vagy nekünk nőknek túl bonyolult :D
2013. szept. 2. 21:01
13/26 anonim válasza:
Szerintem az kölcsönös tulajdonság a féefiak és nők között, hogy nem értik a másik nemet :D
14/26 anonim válasza:
Én mindkettőt értem,csak inkább titkolom,mert akkor változtatnának :D
15/26 anonim válasza:
Ti 1000 szer èrthetetlenebbek vagytok minden dologba bele akartok làtni valamit
16/26 anonim válasza:
Mondják ezt azok akik feltalálták a női logikát.
Saját magamat régóta értem de az biztos hogy előbb fogom érteni a kvantumfizikát, mint a női agyat. Bár azt nem gondoltam hogy fordítva is így van.
F/15
17/26 anonim válasza:
18/26 anonim válasza:
A férfiak "találták fel" a racionalitást szóval velünk semmi baj. Ha nem értesz vagy bonyolultnak találsz minket akkor pont, hogy a te logikáddal van a baj. :)
19/26 anonim válasza:
Én igen!
Már csak az a kérdés, hogy ti nõket ki ért, mert szerintem ti saját magatokat sem értitek.
20/26 anonim válasza:
Nem, a Föld nevű bolygón nem. Azért is fordítanak olyan nagy energiát az űrkutatásra... reménykednek, az űrben valahol majd megértik őket.
Női agy férfi agy (nagyonjó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!