Nem értem, miért van az, hogy a környékbeli csajok sokkal jobban szeretnek lekoptatni, mint a távol élő csajok a facebookon?
Figyelt kérdés
Nem rég letiltott egy debreceni csaj, pedig csak kicsit poénkodni akartam, perverz poénról van szó, de érdekes, hogy a lányok többsége, aki messze él tőlem szereeti ezt bennem, vevők a perverz, pimasz poénjaimra, ez a csaj meg még csak nem is álomncsaj külsőre és még letiltott ezután. Ez nekem elég szarul esik, mert nem is értem mi baja volt velem. Eleinte dumálgattunk, céloztam rá, hogy környékbeli, közel lakunk egymáshoz, kérdezte még a koromat is, na mondom, ez már haladás, a legtöbb környékbeli csaj nagyon flegma amúgy is, nem tudom máshol hogy van, de itt a hajdú-bihari csajok elég flemegák, elutasítóak, közömbösek. Szóval nem igazán jellemző rájuk az ismerkedésre nyitottság, persze vannak kivételek is. Egy hónapja smároltam egy csajjal, ő környékbeli volt, de nem lett folytatás, ennek okait most nem szeretném részletezni, a lényeg, hogy nagyon nehéz ilyen láynt találni, aki tényleg nyitott a talira és látom is rajta, hogy valbóan azon van, hogy megismerjük jobban egymást. A legtöbb csaj élből lekoptat, talán ennyire felszínesek lenének a mai lányok?! Vagy csak a nagyon helyes, menő fiúkra buknak és látják a facebookos képeimen, hogy én cak egy átlagos fiú vagyok? Nem értem, mert fura mód példul van egy pesti csaj most, aki meg simán járna is velem, de nem az első, hogy távol élő casjokkal jobban kijövök, ők vevők is az ismerkedésre valamiért jobban. Vagy csak ennyire peches lennék. Szeretném hinni, hogy vannak még itt is hozzám hasonlóan ismerkedésre. találkára nyitott és párkapcsolatra vágyó lányok is azért, de egyre jobban kiábrándulok már az itteni lányokból, ha így folytatják folyamatosan. Ezt az elutasító politikát csinálják, ami nekem nem jön be.2013. aug. 31. 20:13
2/8 anonim válasza:
összefoglalom tömören :
perverz vagyok,hülye is, bla-bla, facebook,flegma,csajok így úgy amúgy, facebook, politika
3/8 anonim válasza:
figyel cuna. Nézz már a gatyádba,nem pínád van neked véletlenül?
4/8 anonim válasza:
most megismerhetunk egy újabb hulye debreceni lakost :DD
5/8 A kérdező kommentje:
Ti vagytok a hülyék. Még értelemes választ sem tudtok adni!
2013. aug. 31. 20:51
6/8 anonim válasza:
erre a 60sor moslékra adjunk normális választ?
7/8 anonim válasza:
Talááán mert a legtöbb csaj nem szereti az idióta perverz vicceket az ismerkedés elején?
Vagy talán azért mert Pest messze van Hajdú-Bihar megyétől és csak szórakozik?
Vagy netán azért mert a te hozzáállásoddal is baj van. Ne 'álomcsajt' keress, hanem aki illik a te átlagos külsődhöz.
L
8/8 anonim válasza:
egy biztos, debrecenben sokkal több normális lány van mint bp-n:D és szebbek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!