Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak egy csajnak facebook...

Mit írjak egy csajnak facebookon? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Én látásbol ismerem a csajt, Ő pedig nem ismer engem:) tegnap már ráírtam és jól elbeszélgettünk, csak mindig én hoztam fel a témákat... mintha nem is érdekelné semmi, de azért kedves és nem bunkón válaszolt:P Este elköszöntünk egymastol, ma még nem irkodtunk de én szeretnék!!! Csak nincs ötletem, hogy mi a lóf@..t írjak neki?!!

ja, amugy Ő most abba a suliba fog járni amelybe én járok, Ő most megy elsőbe, én 2.os vagyok. Aztmondta, hogy ott jobban megismerjük majd egymást. Addig szerintetek hajtsak rá jobban facebookon, vagy várjam meg amíg élőben beszélunk?

2013. aug. 27. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

"Szia! Hogy vagy? Van kedved beszélgetni?"

:)

2013. aug. 27. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
hajts rá egy ZIL-lel.
2013. aug. 27. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:
2: hülyevaagy xddd
2013. aug. 27. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
57%

ba.zod az a baj az ilyenekkel,hogy nem vagyunk ott amikor ezeket írkáljátok egymásnak,így meg nehéz bármit mondani.

Ha meg csak te erőlködsz a témákkal akkor meg leves.

2013. aug. 27. 18:46
 5/5 anonim válasza:
57%
Hajts rá szerintem vesztenivalód nagyon nincs de szerintem a legjobb lenne ha még most megpróbálnád elhívni egy randira ott sok minden eldől.
2013. aug. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!